Jumaat, 14 November 2014


salam'alaykum

wah lama tak membebel kat sini. macam busy je kan. padahalll keje tido makan jer. bukan ape, asal nak apdet belog je dah lewat. macam skarang, tengok dah pukul bape pagi.

ok alasan je semua tu sanad. takpayah menipu cakap je ah malas.

just a quick update. gambar kat atas tu kekonon macam teaser lah gitu kan. nanti nak apdet pasal konvo abang hilmi. aku kat gumbak ni. last week turun dengan family tok mek tok ayah suma. tapi aku stay sini pasal hari ahad ni nak pi jaga exam kat muar. tmpat achik munie kesayangan weyy tapi taktau ler sempat ke dak jumpa huhuhu. oo by the way intan pun join the team sekarang, bukan main lagi dia pulun buat yang kl. kaya okkeyy haha. dan dan hari sabtu ni kita bakal ke muar together sekali dengan kakak kechik. happy aku dapat travel bersama maktiri2 dadahgembira kesayangan. and owh, najwa iaitu adik beradik Gemilang saya juga join aptis sekarang. i'll be invigilating with her in muar (: nati mesti kitorang rindu geng cuti2 grad yang lain.

ok tu je la dulu. gila gigih aku apdet belog dalam gelap taktau laa awat kan. sebarang typo paham je lah kan kenapa. tadi dok buat datda entry suratchenta sebenarnya. bulan oktober punya tak habes habes. dah macam orang keje data entry je. 

semoga sentiasa diberi kekuatan untuk buat ummi senyu, dan suma orang di sekeliling saye senyum ((:

tooodles~

1 ulasan:

Izzah Sobki berkata...

dah macam orang keje data entry. maaflah kakkk T___T