Isnin, 26 November 2012

AGM, iflah camp & appreciation night have ended. dah nak masuk tahun keempat dalam gemilang. after two years contributing in the management board, now dah kembali menjadi ahli biasa balik.

lega sebab lepasni dah tak payah terikat dengan tanggungjawab but somehow rasa bersalah, especially kat new head of multimedia. sebab tahun ni tak dapat buat sebaiknya, n i didnt do a good job as her head, tak ajar apa apa sangat. harap harap lepasni tak jadi head pun, masih boleh tolong baiki apa kekurangan multimedia the last two tenures. 

borak borak dengan budak batch kami, tak sangka it has been 3 years. lepasni taktau la akan jumpa selalu lagi ke tak. semua course beza-beza, jumpa selalu sebelum ni pun sebab kelab. kadang-kadang rasa syukur jugak masuk gemilang. sebab kalau tak, mungkin the only friends i have kat uia ni zue, cah and nadja je. hehe. sayang diorang semua. walaupun tak pernah cakap. masa program bila stress2 kadang kadang bergaduh, kadang kadang terasa, kadang kadang tarik muka. tapi sayang kat diorang sebenarnya :)

ok dah takde idea nak cakap apa. macam biasa update blog masa tengah gelabah siapkan esaimen. hadeh.

all the best new tenure! 

Ahad, 11 November 2012

ahhh rindunya nak membebel kat sini. banyak sangat benda nak share tapi susah nak dapat feel nak menaip. dah takde internet kat bilik so online bila ada peluang or bila pergi student lounge je. tu pun kalau dapat feel.

macam harini almost 6 hours kat student lounge pun tak dapat nak update blog pun. huhu.

nak cerita pasal abah, pasal life. kadang-kadang walaupun ada ramai kawan & family boleh kita luahkan, dekat diorang rasa macam taknak bagitau apa yang kita rasa & risaukan sangatkan?

i need more strength especially in my studies. sometimes i feel like i'm falling off track walaupun hari-hari diingatkan dan disedarkan. Astaghfirullah.

takleh membebel banyak lagi. ada assignment ethnic 10 pages & presentation islamic ideology. all baru 10% gerak padahal submission isnin ni. *istighfar lagi*

fighting syanad!