Isnin, 23 Ogos 2010

random 100823 ;

lagu minggu ini. walaupun the lyrics takde kena mengena ngan yang hidup ataupun yang mati tapi sebab dari pagi tadi dok play dalam playlist paleotak so anggap je la lagu ni lagu minggu ini. hehe.

i like hyunseung ^^ zue cakap taste aku selalu sepesen je. this time dia cakap sebab ada shinee key punya muka sket. hoho.

class in 2 minutes time. kat itd mengisi masa lapang so toodles~

Sabtu, 21 Ogos 2010

random 100821 ;

i'll be having my arabic midterm this afternoon and i have yet studied anything. kelas arab sem ni paling blurr, paling banyak tuang kelas, paling tak bercakap. no its not the ustaz. disliking teachers tak kesah la sebab papepun is not me. i'd rather put the blame on myself. sebab bagi aku macam mana hebat pun kita subjek tu kalau belakang mengutuk cikgu tak berkat. unless i already given up on that subject. haha.

need to do well. although the credit hours are only zero.point.five. orang kata tak luak mana pun if i flunked. tapi taknak ah dapat c kot kan.

haih i miss ustaz jamsuri's class already. 3 sem weyh blaja ngan dia. sebab tu ah bila tukar cikgu blurr kot. culture shock.

lately post agak random agak takde perkataan agak boring agak tumblr-ish kan.

tukar tumblr je ah.

ok jom tido jap pastu bangun kul 10 study hahaha

all the best to all iium students yang midterm arab harini. hihi

SmileyCentral.com

Jumaat, 20 Ogos 2010

random 100820 ;




















wah dah dekat september. weee. (walopon sebenarnya ekspresi muka masa menaip takdelah se happy mana. hahaha)

cuba untuk tidak fikir benda2 tak sepatutnya yang boleh men-down-kan diri seperti the fact that tahun ni punya raya agak...

rindu sekenik weyh. smalam mesej2 dengan umi then tanya kenit watpe. umi reply:

"ckp sorang2. main ckp2 ngan penyepit baju"

haha. sian dia takde kawan. titiba terfikir, aku dulu umur 7 tahun still cakap dengan inanimate objects ke. tapi rasanya lelaki2 dalam rumah kami memang suka je bercakap dengan objek tak hidup ni. helmi dulu pun camtu gak. abah pun camtu gak sampai sekarang. hahaha.

ok sangat random mandom. load this post with gambar gambar si kenit sebab saya rindu dia macam gila.


ps: aduhs terbukak folder raye. harems~

Jumaat, 13 Ogos 2010

random 100813 ;




pernah tak terfikir dalam hidup kita,
bila orang2 sekeliling berada dalam keadaan terbawah,
kita korbankan semua deria yang boleh mendengar,
kita pinjamkan semua anggota yang boleh disandar,
tapi bila tibanya masa kita,
kita sorang2....

its not that tak ikhlas buat suma tu,
tapi selalunya life memang camni kan?

(:

Rabu, 11 Ogos 2010

marhaban ya ramadhan ;

dah ramadhan. Alhamdulillah, masih bernafas lagi ramadhan kalini. masih ada peluang kumpul pahala banyak2.

sekejap je dah ramadhan balik. rasa macam baru je cakap ni tahun lepas, "dah syawal, rindu dah kat ramadhan.."

my fave month of the year. & paling best birthday masih lagi jatuh pada bulan ni. ^^ walopon banyak yang tak sama dah last year & this year, but gwenchana, taknak sedih2.

happy fasting everyone. jom buat kumpul pahala banyak2.




ps: tahun ni lagu raya bakal tidak menjadi lagu faveret.

Selasa, 10 Ogos 2010

random 100810 ;




5 hari tak tidur yang berbaloi. tapi kind of sad knowing that ni last program menggunakan nature lama. dengar citer nature baru nanti evrything will be totally different. maybe haritu kali terakhir jumpa the current adik2 mentee. sedih2. papepun yang penting community service takkan terkeluar dari nature gemilang. love gemilang so much ^^