Selasa, 30 November 2010

random 101130 ;



i wish onew was part of this group. love him singing ballads. oh kalau suju yesung ada pun best gak. tapi jjong & kyu's voice memang power tak dinafikan.

for three days in a row, aku masak untuk family. whooot. masak mungkin takde pape sangat tapi untuk aku, ini adalah pencapaian. i made sup ayam for the first time. hahaha lame gilo. padahal sup ayam sonang je nak buat.

last time tiap kali umi pegi penang aku akan jadi seorang yang jiwa kacau. i'll curse everytime masuk dapur sebab dapur sepah, posts kat blog pun macam ape je. tapi kalini tiap kali masuk dapur akan cuci segala pinggan mangkuk & buat keje umah tanpa rasa nak menyumpah. i think ive grown up. ataupun too exhausted physically that my emotion forgets how to react.

tapi memang tengah a bit distracted sebab minggu depan kena mengadap iium punya homepage. ergh taknak sebut untuk apa.

okay perenggan akhir totally killed the mood nak menulis. chis.

adieu~

Isnin, 15 November 2010

boo!

kat ITD.

print stuff for tomorow.

dan juga stuff untuk exam petang ni.

haha baru nak print. bengong tol.

tapi kalau namanya aisyah nadiah, tak pelik pun buat benda benda ni.

japgi lepas 5pm,

liberated.

wee~

tapi, cam takde feeling.

excited nak jumpa umi abah alip imah. tapi,

maybe takut sangat untuk result nanti kot.

kalau tak lepas gak nak major soca, camno?

dah la cuti kejap, kena hidup dalam ketakutan sepanjang cuti.

daiyem.

i miss keadaan bila habis exam during college days.

sebulan takyah fikir pape.

tapi aku bazir masa men-saiko-kan diri.

aish dah la takyah fikir.

yang penting sekarang,

ESOK BALIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D

Sabtu, 13 November 2010

kameksayangkitak countdown ;

tak faham apa yang beliau maksud kan tapi rasanya maksud dia camni la kot: kalau taknak approve click je lah kat button ignore, bodoh! ke camne? aku pun tak faham. nak letak profile dia kat tepi mana pulak? i guess sebab aku tak approve lah kot.

hah, padan muka. ingat hot sangat taknak approve orang pastu biar friend request pending? hot ke kau?

haha.

aku ada explanation.

1) internet kat sini susah nak bukak tempat requests dan kotak mesej okay. *tipu sikit*
2) aku sebenarnya tak reject friend request sebab tengok mutual friends tak ramai. aku takut bila reject karang rupanya orang tu sedara mara ke sahabat handai ke tak ke naya. so aku fikir nak tunggu la sampai mutual friends tu ada at least dalam sepuluh orang je belas2 ke. nanti kalau lama2 tengok ada satu or dua mutual friends je, saye buatla tindakan susulan.

alaa korang pun buat camtu kann.

anyhooo,

dah dekat ngan tarikh nak balik weyhh. eksaiteddd. haha. helmi balik rumah tok ayah for raya. kalo aku tau dia cuti seminggu, book je tiket untuk dia sekali haritu. haish. menyampah layan manusia tak biasa berjauhan tapi bajet tough ni.

hoho macam biasa everythings random. patut tuka nama blog. lttlgjh; random tapi... tapi ape entah. haha merepek je.

sebelum saye menge-chow kan diri. nak ajak ni. singgah lah sini ye. this is the thing i said i'm gonna start with a friend last time. *hee malu*

adios~

SELAMAT BERCUTI,
SELAMAT SPEND MASA NGAN FAMILY,
SALAM IDULADHA,
kepada yang masih exam,
SELAMAT BERJUANG