Ahad, 1 Januari 2012

two oh one two ;

salah satu benda yang aku agak sedih bila datang tahun baru is the fact that 2010 dah jadi last two years & 2011 dah jadi last year.

aku tak ingat tahun lepas lepas macam mana tapi aku rasa tahun 2011 sekejap sangat. sirius. mungkin takde apa sangat kot yang menarik dalam life aku tahun ni.

kalau check balik entri 1st januari aku tahun-tahun lepas ada list of azam-azam baru. tapi tahun ni malas. azam aku adalah habiskan azam tahun-tahun lepas je.

and satu je benda aku harap aku boleh ubah lah tahun 2012 ni. kurangkan asyik rasa annoyed dengan orang & melarikan diri dari masyarakat. sirius kadang-kadang rasa nak bagi penampar je kat diri sendiri sebab bila bengang dengan orang cakap belakang. lepas ni either aku endure je perangai-perangai pelik orang atau takyah layan je atau bagi je sedas depan muka dia. no tak puas hati cakap belakang. arasso aisyahnadiah?

dan aku harap 2012 akan jadi tahun yang meaningful. walaupun garisan penamat (habis belajar) jauh lagi, tapi at least nanti hujung 2012 dah makin dekat lah kan garisan penamat tu.

and 2012. weddings of some of my friends. ada satu wedding yang saya sumpahtaksabarrrr. balik ni nak start cari baju dah heheheh.

dan saya berdoa agar Allah sentiasa kurniakan kesihatan yg baik kepada ummi & abah, panjangkan umur mereka. ameen.

ohye. umur dah *coughs* bertambah.

okbaii

salam~

2 ulasan:

hikariee berkata...

HNY nad :)

ps: cantek header :))

l t t l g j h ; berkata...

HNY gak ee!

cantik kann. hee. kalo onew suma cantik je :P