Khamis, 3 Disember 2009

the road to haengbok ;

result exam dah keluar. Alhamdulillah passed. but i have to say goodbye to communication. sedih jugak tapi nak buat camana kan. pointer memang sangat jauh dari time kat kolej dulu tapi i think i deserve it. mungkin aku patut menangis untuk meraikan rasa frust dah sedih tapi entah kenapa aku rasa macam tak perlu buat semua tu. walaupun sekarang ni jalan tu dah sedikit tersimpang & kalau ikutkan perasaan down ni sikit pun perasaan positif aku takkan benarkan masuk dalam kepala tapi entah kenapa aku rasa i should smile instead. sebab aku tau kalau aku down i'm going to ruin my 2nd sem which is the only harapan yang aku ada untuk terus stay atas jalan ni.

i'm not going to do major in communication. tapi taknak major in psych. so plihan yang ada sekarang political science, history & civilization dan sociology & antrhopology. maybe going for Soca tapi haritu masa pre-reg sempat reserve je. harap sangat ada orang drop & dapat mencelah. i have to declare my major by next semester.

umiabah taktau tapi i told abah earlier yang aku mungkin tak major in comm. aku tau abah takkan marah ke ape tapi mestilah dia frust sikit kan.

the road will going to be a bit tough tapi aku tau kau boleh.
yosh! gambatte!

6 ulasan:

Fitri Fothermucker berkata...

bole nanad!
u can do it
;D

N.J. berkata...

teruskan berusaha...

benda kat belakang jd pengajaran utk pandang ke depan...

teruskan, teruskan... kite same2 berusaha...

*mcm mane la result ak...

d i e y L a . berkata...

syanad.tape jgn give up ok.tak major in comm pun tape.

try amek sociology a.kitorg buat minor utk itu.agak best blajar benda tu.

hikari berkata...

try try try samp nk mati samp duk nyampah samp nk munth samp nk givup tp janganla!!

cik EPAL berkata...

pilih apa yang terbaik ;)

l t t l g j h ; berkata...

thanks semua orang (: