Sabtu, 5 Disember 2009

nasik goreng beijing ;

so the cutisem has finally come to its end.

masih taktau what to expect untuk sem baru ni.

jujur ah, sebenarnya malas gile kot nak balik. aku tak rasa macam kat sana tempat aku. tapi tak tau la kalau sem lepas je kot rasa macam tu.

aku tak suka sebab life aku sangat bodoh dan boring. i dont even have friends. ada tu ada lah tapi just classmates yang aku jumpa time kelas je & also my roomies je. roomies je la kalau nak kata kawan paling rapat tu. tu pun diorang actually dah ada their own clicks so kadangkadang bila diorang cakap pasal pape aku takfaham pun. haih.

aku sangat antisosial kat sana. a pathetic antisocial who only socializes in her room in front of her lappy & makan her lunch sorang sambil facebooks & skype & pergi everywhere around the uni sorang.

tu pun nasib baik weekend banyak keluar.

& since aku dah plan this becoming sem taknak keluar sangat dan taknak bawak broadband so tatau la ape akan jadi. isk.

ok sebenarnya taknak mengeluh tadi tapi dah terpanjang plak taip. haha. sem depan takkan jadi sebangang sem lepas hopefully. nerd pun nerd ah janji tak main main cam last sem.

bbasya!

mereka je lah harapan untuk bergumbira sem depan. tsktsk.

5 ulasan:

erma berkata...

wah
tak bawak broadband? cepat download laju-laju vids suju ;)

chocolatte berkata...

be strong eh! kita serupa. haha

d i e y L a . berkata...

syanad sabar je.hadapi dgn tenang.
aku kat usm pun nasib ada mas n pum2.kalo org lain mmg tak berkawan la.ssh kan idop baru kat satu tempat ni.hee.

jgn risau ko mesti boleh.hee :)

fndrocka berkata...

clasmate/roomate memg berbeza dgn KAWAN.

anyway...boleh hidup ke tanpa menyedut udara broadband

Iezati Najlaa berkata...

tapi xde kibum ):