Isnin, 30 November 2009

yeah kita akan pindah KL tahun depann ;

KL = kok lanas, kelantan. haha.

sebenarnya aku pun tak tau bila akan pindah gombak balik & bila plak nak pindah kelantan. tapi tak kesah pun sebabnya papehal pun i won't be living with the pham untuk 4 tahun ni. 3 weeks will be the longest i guess. so tak kesah la mana mana nak pindah pun. i love the feeling of merindui diorang more than nak tinggal sama sama. haha kijam kan. tapi betol la. duduk jauh jauh kurang sikit nak gaduh ke ape.


ni rumah idaman ummi. konon konon cam rumah kecil tepi sawah la tapi takde sawah pun. kebun banyak la kat tepi tepi tu. taktau la bila siap. tahun depan la kot.

tepi dan depan rumah penuh dengan kebun. kebun orang lah tapi.

tempat mandi mayat dalam bilik which adikadik aku cakap scary. tapi aku rasa sedih je. ofkoss bukan bilik aku. hoho. tapi dengar citer rumah skarang banyak ada macam ni kan.

hamiz. adorable anak sepupu. bulat & tak kesah ngan sapasapa. karakter yang aku suka pada sorang budak.

macam biasa mamat ni slalu jadi model untuk bergambar ngan budak kecik.

boyfriend yang paling annoying tapi paling disayangi.






ummi dah pergi penang. 3 minggu. glad that aku hanya akan suffer for a week. phew. tapi sedih pun ada. tak sempat nak borakborak sangat ngan ummie.

isnin selasa rabu khamis jumaat. 5 hari untuk kumpul happiness banyak banyak dan buat orang lain happy.

bbasya!

5 ulasan:

faqiha berkata...

hoho ingat kuala lumpur :)

Fatin Fauzi berkata...

aa sdapnye nan

d i e y L a . berkata...

ouhh ko dah nak habes cuti ek syanad?sgt cepat.

l t t l g j h ; berkata...

faqiha - hehe saje je tulis kL.

aten - mmg sodap. nan cheeeeese.

awek - tau xpe. ngan tganu asek hujan je. tak sempat aku nk menikmati hari kat luar. cewahh. hee

Iezati Najlaa berkata...

tepi sawah (: