Jumaat, 13 November 2009

semester 1, 20009/2010 selesai ;

hey ho friends and foes. eceyh foes tuu taknak kalah hahaha.

weeee selesai sudah satu semester di sini. berapa semester lagi yang tinggal aku tak pasti lah pula. dah final year final sem nanti aku konpomkan balik.

tapiii tak dapat balik lagi kena tunggu next jumaat apak aku datang satu keluarga baru boleh balik. sedih. T__T nasib ada madi. aku seludup ke sini. itupun dia dah lupa jalan balik gombak. baru duduk ganu 2 tahun dah lupa. berlagak okay. nasib dia tak suruh ambik kat bangi nun. kalau takk, nabil chah and the gang korang jangan tanya kenapa stesen ktm ukm dah La mawjud ye sem depan. muahahaha dasar pendengki.

paper terakhir tadi intro to psych. macam biasa konsep redha yang dah diamalkan kat kpm masih aku aplikasikan kat sini. cuma macam tak berapa praktikal je. yang part psychological disorders atau mental illness konpidenn okay. sebab apa? masa baca tu aku relate suma ngan diri sendiri. hohoho macam harem lak relate ngan diri sendiri. sakit mental ke? ok dah tak sanggup nak teruskan pasal exam lagi.

tadi pakcik hasdi yang bertanggungjawab mempostpone tarikh balik aku tu called:

"hello, kakak"

"ye, nape?"


"kakak boleh duduk sana sampai hari ape? duk sampai jumaat depan la ye. kalau tak boleh pegi tido rumah gombak. nak beli tiket dah ke tu?"


"dah tadi abah kate balik je ingat nak pi beli"


"ha ape?"


"yela orang tinggal smpai jumaat"


"ha? tak dengar laa. takpe lah lah kitorang kat KFC batu burok ni nanti lah call balik"



aku tau sangat motif sebenar tepon nak highlight kat KFC tu je. chissssss. aku ni punyala mencemar duli jawab call dalam bas yee. suma dah pandang aku jawab call macam cakap ngan walkie talkie. suara tak payah la kuat kan. lepasni siapa berani call aku pastu cakap tak dengarr memang aku hempas je tepon kat atas TILAM biar bersepai bateri suma.

harini agak sedih sedikit. sedikit je ye tak payah banyak sangat. hehe. pastu dapat novel PELANGI. kalau tau nak bagi adiah tadi memang awal awal pilih sendiri buku apa nak. haha takdelah. terimakasehhhh daun limau purut sangatsangat. sukaaa ((:


SELAMAT BERCUTI kepada suma yang dah bercuti sedang bercuti dan bakal bercuti. enjoy your hols. jangan wish ni kat aku doakan aku lulusss suma paper je ye. aku taknak benda lain. sumpah takut woi. bukan takut-tapi-konpom-nanti-lulus. ni memang takut-memang-aku-layak-sangat-kena-takut. *sambil gigit jari*

cik athirah kamarudin, kita doakan awak berjaya ke singapura untuk the killers (:

toodles & Salam.

3 ulasan:

N.J. berkata...

haih nanad, ak pon same mcm ko.. xtau la pesal, mmg xmenjadi lansung ak blaja skang...

rase mcm hancus je.. dulu rase senang sangat (walaupun dpt 4flatt last sem je)..

ak mmg redha je setiap kali ,lepas jwb paper final aritu.. xah la, susah sgt rasenye...

ak takut ak repeat je skang ni.. xah la, nak yg terbaik, better jgn dok ulang ckp xkey kan.. +ve kan diri, InsyaAllah, ak n ko lepas utk ke semester seterusnya.. AMINNNNN...

p/s: ingat target 4flatt??? teruskan target itu ye.. same2 kite berusaha.. >.<

kecik berkata...

first of all, kakak, terima kasih untuk komen kakak :)

dua, novel ni sangat best!!!!! kenapalah dia buat pendek sgt. n hlovate, takya cakap la kan. hehe

tiga, mungkin tak pergi tengok the killers :( ramai sangat2 tak bagi pergi :(

tapi, apa2 pun, terima kasih :)

l t t l g j h ; berkata...

nj - tu la. aku pun taktau nape la gini aku sem ni tapi aku rase ada solusi untuk diri sndri. so next sem aku nk start ubah sket. harap2 berjaya la. cayok bel!

kecik - siannyee. msti sedey kan. xpe, msti ada hikmah punya tu. sape tau nnti diorang dtg msia plak ke n kecik dpt tengok kan. jgn sedey k. betol la, bahaya gi sorang.