Jumaat, 4 September 2009

#03 ;

baru pulang dari exam intro to psyh. i screwed up big timeee. huarghh. tu la sapa suruh tak study bebetul. dah tau tak minat lagi tamau study. haha. ini menunjukkan finals nanti kena gigih lagi berusaha. nasib ah bukan nak major psyh *ayat sedapkan ati* takpetakpe, malas nak fikir. moved on alredi. hahaha.

on a quite happy note, mak dan ayah dan alip ada kat gombak. wohoo. sampai esok je lah tapi. datang meninjau rumah gombak. orang sewa dah keluar. dan maddy is on her way dari bangi ke sini. ceh padahal next week dah nak balik dah. next week weyy. tak sabar nak rayaa walaupun baju raya aku takde langsung lagi. kakaka.

okey dah, diorang dah sampai.

toodles dan SELAMAT BERBUKA PUASA. kalau makan kek batik tu niatniat la untuk saye sket ye. hahaha.


Elephant

2 ulasan:

mike-L berkata...

hahaha...kek batik..

xpe study lebey sket timah..

kek batik ..kek batik

hikari berkata...

nxt week balek..yahooooo~