Khamis, 3 September 2009

#02 ;

nak buat 29 posts sempena bulan yang best ni. hoho ^_^
taktau lah berjaya atau tak since sangat takde idea + sangat bizibodi but i'll try walaupun hanya seketul smiley. haha.
dekat itd lab skarang. 1130 class cct (creative thinking). ada presentation. tak berapa nak prepare.
esok presentation lagi. tak prepare apape langsung. petang ni pukul 5 dah nak kene combine dengan group members.
esok ada exam. intro to psych. belum baca apape. bergantung fully pada slides since aku takde buku & taknak beli buku. haha.
kene struggle untuk exam intro to comm nanti. cikgu cakap 'FRANKLY SPEAKING, the questions will be really2 tough. read your book not the slides.' aku pun taktau nape aku bold dan capslock kat frankly spiking tu. haha layan je la. siyes wey, tak dapat bayangkan kalau aku titiba kena major political science or sociology -_-'
tak sabar nak tidur tengah hari esok. tak ingat dah bila last bebetul tido. cehh tu cam agak tipu tu. kat umah iEe ritu tido cam ape je. haha. tadi tido sejam je nasib baik tak terlajak macam selalu.
later folks,
oh,
HAPPY HAPPIEST BIRTHDAY TO ALL SEPTEMBER BABIES! (:

3 ulasan:

d i e y L a . berkata...

syanad aku minor in sociology kot.haha

mike-L berkata...

woohooo..terbaikkk...

bayi september harus bergembira...

yehaaa..

u can do it

l t t l g j h ; berkata...

awek - pehh. aku pn leh gk nk minor sociology tp papehal pn kene make sure aku dpt major comm la. tinggi lak requirement die. adus.

laskar - ahahhaha comel kot bayi september. yeehaa