Rabu, 8 Julai 2009

a hungry me is an angry me (:


hahaha tajuk takda kena mengena. sempat update blog walaupun belum habis orientasi. cool tak aku? haha. taksabar nak habis but at the same time taknak hari jumaat datang sebab nanti kami tinggal 4 orang je. haritu dah janji kat diri sendiri taknak sayang sesape kat sini tapi dah tersayang my rumates tapi diorang dah nak pergi kuantan. sobs :(

jia you lttlgjh!

7 ulasan:

Lynn Honeym berkata...

tak habis lagi?
wahh bestnya awk kan dh masuk bab baru.


awk jangan takut untuk sayang.
itu perkara indah, cumanya awk kena tahu hujungpangkal supaya awk tidak memakan diri.

sy masih tidak berpuas hati dengan pengorbanan dikatakan sesuatu agung. *dlm perkara tertentu.


hee.
selamat ber-orientasi gajah.

:)

d i e y L a . berkata...

hee orientasi ko br bermula dan class aku dah bermula taw.sgt tak suka sbb aku tatau nape aku takot nak hadapi hidop kat sini.haha

nway mcm lin ckp syg 2 prasaan indah.
biarkan ia ada di situ.
nanti mesti rindu dan rindu 2 lagi indah taw.hee

hikari berkata...

sobs :(
but
smile back dak kicik :)
u can do it <3

N.J. berkata...

nanad... bergumbira selagi boleh...

mike-L berkata...

sayang boleh hilang
rindu boleh hilang

cuma jangan cari dalam2

l t t l g j h ; berkata...

lynn - baru habis. hee. tp saya rasa kalau sy tak kemane2 lg skarang mungkin lagi happy. haih. yup2, dlm life ni org yg selfish je yg selalu happy.

awek - course regis kt cni susah & menyusahkan. haih. cayok awek! at least ko ade mas n pum2. aku takde sape2 tau. langsung takde. bdk bilik xsame kos n fac.

iEe - this is harder than i thought.

NJ - thanks nj! :)

laskar - yerp boleh hilang tapi takes time. mungkin aku cepat sgt cari dlm2 kot. haha.

hikari berkata...

waaaa..jgnla sediyyy