Isnin, 13 Julai 2009

hadapi dengan sengihan ;


with no briefing about course registration & no nothing, i managed to do this. bangga ngan diri sendiri sket. haha. nazra & iEe, i owe u gals a lot. tengok list subjects dah tak macam budak human sciences. apetah lagi communication. ni pun ambik sebab sume subjects human sciences dah takde available sections & aku tak reti nak wat manual & taknak susahkan sape2 nak kene temanteman sebab dah tau kalau kena pegi cari lecturer sendiri sampai kiamat mungkin ternganga je. IRK stands for islamic revealed knowledge. disebabkan human sciences adalah under this kuliyyah (fakulti), aku kena amek 8 out of 10 IRK subjects sepanjang 4 tahun (atau lebih) kat sini. other kuliyyah kene amek 2 je kot. kot ah. i hope i can do well. susah camne pun mana boleh patah balik dah kan. so buat lah yang termampu.

& i find that jalan sorangsorang pegi kelas is not that bad pun. ramai je orang yang jalan sorang. tadi berjaya jumpa kelas tilawah dengan bantuan macikmacik cleaner. walaupun lecturer tak sampaisampai after 30 mins tapi at least aku jumpa gak ah kan kelas tu.


yosh! gambatte!



7 ulasan:

pablo berkata...

gambatte lttlgjh!
;)

taknakcakap berkata...

if saya,mungkin tak berganjak kmana2.tatot wat sorg2.tatot slh.bgusla syaNAD :)

Fatin Fauzi berkata...

tahniah,
hehe
ktorg x setel lagi ni

mike-L berkata...

phewiittt..gambatte!!!

:)

N.J. berkata...

dulu pon slalu wat ak g kelas sorg2...

sem3 n sem5.. ok je.. huhu..

don't ever giv up... teros mara k...

*lagu ko membwa nostalgia..."unintended"...

d i e y L a . berkata...

sorang2 best taw.
hee comei je hidop sorang2.
yg penting tak susahkan sape2.

belajar rajin2 ok.
dah memang ditakdir berada di uia n kena amek sume subject 2.
so cane pun kena berusaha buat yg terbaek a.hee

l t t l g j h ; berkata...

jebat - tenkiu :)

azie - taknak bergerak jugak tapi have to.

aten - cian korang. at last dpt bape kredit hours?

laskar - yosh!

nj - tu ah teringat masa sem 3 dulu tapi dulu kita ada kita (aku ko lynn). haih..

awek - yup2 mengeluh sampai ke langit hijau pun takkan dapat ubah apape. so just ambik suma ni sbg cabaran je la. :) ko pun same tau. hee