Isnin, 6 Julai 2009

senyum nampak gigi ;

dah seminggu kat sini. rasa cam sebulan je. tak tau la aku ni bodoh ke saiko ke ape tapi tiap pagi bangun aku boleh ingat aku kt kpm. damn. :(

baru lepas check result english, arabic n tilawah punye placement tests. english aku lepas. Alhamdulillah. tapi arab tak lepas la. kena amek class. yang kelakar tilawah. sume orang cakap kalau standard org akan lepas level 1 meaning akan amek TQS 2000 la nanti. dorang ckp yang kena amek TQS 1000 yang tak pandai ngaji. tapi tadi check, aku dapat TQS 1000. haha sedih.

esok baru nak stat orientasi or taaruf bak kata orang sini. budak ex-matric uia reg esok. pastu aku kan cam tak leh dok diamdiam dalam ni tak tengok muke sesape yang aku kenal. hasilnya, dari rabu haritu aku asek kuar je. roomates pun cakap rajinnye kua. ramainye kawan. haih. sedih oh. belum pape dah homesick. cam cacat je. harini pun kuar gak. jumpe dila. then lunch ngan arep skali. nak balik :((

susah gak nak mula hidup baru bila kite tengah berlawan dengan perasaan sendiri. camane kite nak tinggalkan orang tu bile kite tau kite still sayang die tapi kite tau kite dah taknak lagi tanggung rasa sakit & kecewa sebab die? adoi ai.

sudah2. hopefully hari esok akan lebih baik dari harini dan semalam dan semalam.

5 ulasan:

hikari berkata...

nanad boleee!!!

erma berkata...

hmm, hidup...
expect the unexpected
*sighs*

nadyacheryl berkata...

babe!jgn homesick tau!!sure kite lepak together!!eh,u amik course ape ?

nadyacheryl berkata...

babe!jgn homesick tau!!sure kite lepak together!!eh,u amik course ape ?

d i e y L a . berkata...

hee syanad.
dapat 7 ek utk english?
gila a ek.
haha.

alah mula2 biasa la kat tempat baru.
t mesti sume akan ok.
jgn give up ok.
chaiyok2 ;)