Rabu, 10 Jun 2009

abah abah ;

bulan ni hari bapa. tapi bulan ni jugak lah bulan banyak gado & membuat muka kat abah. waa sedih sedih.

last friday, helmi accident motor. abah naik hantu tengok motor pecah2 & sompek. aku pun nak marah jugak sebab dah banyak kali cakap jangan balik lewat malam sangat. tapi bila tengok dia lukaluka kesian la plak. tapi abah marah jugak. aku backup. biasalah kakak mithali kan. backup siap sampai nangisnangis tu. tuan punya badan yang kena mara relaks je takde perasaan. end up gadoh.

pastu banyak lagi ah benda. benda kecikkecik je. aku pun taktau, maybe sebab lama sangat kot kat rumah. tapi before ni pun aku kat umah, okey je. ke sebab suma orang ada kat umah jadi huru hara? entahlah.

tapi 1 thing pasal abah, dia pandai pujuk. baru je petang bertelagah, pas maghrib dah agak gi cari hadiah anak kawan dia kawen. waaa terus tak sampai hati nak marah lamalama. cit. then esok tu titiba ajak gi nacc, nak belikan batik untuk sume orang. suruh aku amek yang cantik cantik sikit untuk...ade lah malas nak cite. tapi wat aku jadi sedikit sedih la. eh eh tanak la sedih sangat. so i grabbed 1 batik ni. takde lah grandd sangat tapi sebab abah pilih aku suka. weee. umi tengah penyakit gila kain batik. aku pun tak faham. nasib arfa tengah sale. kalau tak nangis bapak ku.


hopefully tahun ni kami dapat bagi hadiah hari bapa yang paling best untuk abah. aminn. yosh syanad! gambatte! kena buat semua orang happy ok. :)

4 ulasan:

NadyaChot berkata...

happy2 slalu my lil'gajah!


;)

d i e y L a . berkata...

hee alah gado ngan abah 2 biasa la.
takkan lama punya.

cepat2 cr hadiah plg best.mesti abah terus lupa sume yg sedih.hee

penanya (?) berkata...

jangan degil2 papa sayang awak tau~

hikari berkata...

comelnyee pegang2 tgn..