Khamis, 11 Jun 2009

boring sampai dah lupa nama penuh sendiri ;

dua tiga minggu ni tak hidup dengan serius sangat. sangat lifeless. bangun-online-makan-tidur over & over again. kadang takde apa sangat nak buat paksa diri tidur. haha. just now boring sangat pegi google the word 'bore'. wahahahahaha bodo an tapi biar la. ;p

mari tengok ape aku jumpa.


boredoom - doomed by boredom.

boredtivity - aktiviti boring yang dilakukan untuk overcome boring. eg: menconteng meja, membuat origami & mengkacau rakanrakan.

boredphobic - a person or a group of people that are suffering from a boring disease in which makes them always bored and nothing can please them. (kesian okeh kalau mcm ni. macam takde maknanye hidup lagi dah. agagaga)

boredumb - bila boring sangat, kau jadi bodoh. (ni aku kot. haha)

boredstorming - memikirkan sesuatu untuk dilakukan bila ko tengah boring. macam brainstorming lah kot.


okey cukup, aku rasa aku kena berhenti online jap ah. kena buat aktiviti lain pulak. biar ada life sikit. kalau tak 12 jam sehari stuck depan lappy. tooney a.k.a sumbu, bila nak gi tengok sunrise? mungkin esok aku boleh mengekor mak pegi pasar atau pegi makan roti canai dengan ayah -_-'

byebyebye~


7 ulasan:

KenanganItuEndah berkata...

kehkeh.

name ko x ingt xpe,

jgn x ingt name aku da.

penting tu.

gegegege

d i e y L a . berkata...

haha busan tahap melampau tu.

mesti ko jd cani sbb ko idop kat tganu kan?kalo kat kL ko da ramai kwn n dpt kua jln2 tgk wayang shopping.haha.

kalo busan sgt ajak je saya kua.saya free saya boleh teman awak lah!hee

l t t l g j h ; berkata...

chok - mana mungkin kulupa nama mu wahai nur maryam aisyah hashim (tp aku xtau la kalo salah eja. hikhik)


awek - hee bukan sebab saye kat sini. sebab utama adalah.....saye takde duit.. bohohoo. sbb tu kene dok diam2 je kt umah. klu aku kt kL pn klu xde duit akn begini juak. hee nnti b4 ko berangkat mari lepak! gegege :p

chocolatte berkata...

hehe...

xpe syanad..pikir positif...

lagi seminggu je pastu ko dah sebok prepare nak masuk u lak...

Heee~ ;)

NadyaChot berkata...

hehe.post kali ini terbaekk ;)

rindu gajah kecil.

Lynn Honeym berkata...

hee suka ahh.



rasa nak ketuk kepale awok je!

;D

tuna berkata...

kecil, aku baru baca entri ni. :( mintak maap ampun kecil, tade sunrise bersama. tak sempat :"((((

aku pasti rindu kau nanti!
baik2 di gombak.

*huggg*