Isnin, 8 Jun 2009


"even if you lose everyhing, just stop and look around. there's always someone watching over you. don't be sad. don't lose hope. please don't forget that you're not alone."
(kippei. aishiteruze baby episode 26)


da habis tengok aishiteruze baby! first time layan anime & this is my fave i can say so far. nak menitik jugak la air mata tengok. banyak sangat pengajaran. kite tak perlu rasa sunyi dalam hidup ni. macam mana sunyi pun kite rasa, kite still ada ramai orang kat sekeliling. kite ada kawan, family, kawan skolah, kawan kolej, roomates. kite tak penah sunyi. & if kite hidup sorang sorang pun kat dunia ni, kite ada Tuhan. The One who never failed to watch over us. so macam mana sunyi & kosong pun kite rasa, we should be grateful. macam mana kite rasa tak best dengan family kite diorang tetap family kite. kite kena hargai semua yang kite ada. (:

& today marks the 2nd year tinggal sini. aku slalu cakap aku takde life kat sini. takde kawan. tak kuar. tak seronok. tak happy. tapi sebenanye aku yang buat diri aku rasa camtu. aku ramai kawan kolej kat sini. rumah dekat dengan pantai. hari hari boleh kuar even kuar ngan mak sendiri. aku dah start rasa yang makan ikan bakar tu heaven gila & makan ikan celup tepung petangpetang minggu kat tepi pantai pun heaven gila. haha. entah la. tp 1 thing yang pasti, one day nanti bile kena pindah gombak balik mesti akan rindu gile kat sini. hehe.

lagi 11 hari before result upu. 26-28jun ada family day budak batch hostel smksp. these two stuffs are actually killing me :( hopefully everything will turn out good & run smoothly. amin aminn.

till then, jae na! (bese la tgk cite jepun cakap jepun plak. bahaha)

Elephant


3 ulasan:

d i e y L a . berkata...

owh gud luck utk result upu ;)

Husna Najihah berkata...

bes ape uma tpi pantai:)

hikari berkata...

jomjom