Jumaat, 22 Mei 2009

mau nyanyi lagu apa sih?


hoiiii aku dah ade skypeeee. hahahha bodo. bak kata pali, baru kuar dari kepompong amish. padahal die pun same. hahaha. pali ayol naim ngn awek je yg ade dalam contact list aku. haha. chat ngn mereka bertiga. kelakar gile conference ni. eh conference gk eh skype panggil? haha pape lah. thanks la kawankawan yang sengal. hehe. GAT bersidang. aku pun taktau GAT tu pe.

bile chat ramairamai camni teringat time pas spm dulu. konferen kat ym. kenynite name konferen tu. dengan dil, leyla, fafa, cik T, iEe.. ramai lagi, da lupe tp best gile. keny sebab kat dalam conference ym ade template ckp lets kill kenny. haha. main teka teki, bahanbahan sape yang salah eja. tiaptiap malam lak tu sampai pagi. kadangkadang sambil tengok bola pastu gado gado. selalu sangat sampai jadi rutin sampai bile suma nak split sebab nak sambung study leh conference sambil nangis mase last conference. skarang ni suma dah jauh. leyl da kat mesir, fa kat uk. nak jumpa kat ym pun susa. ceh sedey la plak. haha. tu sume kenangan tahun 2006. aih rindu rindu.

pape pun konferen tadi pun best gak. da lame tak gelak sambil chatting. hahaha. thanks la laskar jambu dan pali yg nerd. made my day. day ke? hahaha.

nite and toodles~

Elephant


ps: happy birthday sir humam! hope u'll be showered with happiness always :)

9 ulasan:

Rokok Rothmans berkata...

GAT tu gabungan ayah taksub (G.A.T)
ye korang berdua mmg still ade sisa baki amish..
jadi jgn selalu kerap maen shake it window...

mike-L berkata...

hahaha..benar jambu..

mereka masih amish..haha.

btw..its fun syanad..
Semoga Jumpa lagi diskype.

salam skype!

l t t l g j h ; berkata...

pali ada blog x? kalo takde dia je la yang still amish. haha

l t t l g j h ; berkata...

jambu, bukan ko ke yg paling banyak kali shake-it window tadi?

d i e y L a . berkata...

owh syanad la br add aku dlm skype 2.dah agak tp tak sure.nak tanya tp lupa.haha.

t kita skype sama2 ek.haha

d i e y L a . berkata...

owh syanad la br add aku dlm skype 2.dah agak tp tak sure.nak tanya tp lupa.haha.

t kita skype sama2 ek.haha

a mustard yellow paper box berkata...

hoi! nak mayi ke? add aku kat skype lah! marah ni!

l t t l g j h ; berkata...

dd - hehe aku la orangnye tu. jom2 nnti bersidang ramai2.

sumbu - kau lah. aku mntk email kt ym wat bodo je. aku tanya ayol dia suh aku tanya ko sndri. aku lagi marah! hahaha.

ape email kau syg?

Iezati Najlaa berkata...

skype best ke?

xpe la, stay amish pun kool gk.