Ahad, 24 Mei 2009

run baby run ;

rasa tak best.
bersalah dengan beberapa orang.
kecewa dengan beberapa orang.
heartless dengan beberapa orang.
putus asa dengan beberapa orang.
haih serabut.

susah betul nak buat something yang boleh buat semua orang puas hati, semua orang happy. kadangkadang walaupun dah gadaikan happiness sendiri pun still tak dapat puaskan hati diorang.

aku dah mula keliru dengan erti sebenar kawan sejati.

harap sangat simpul simpul yang tengah berselirat ni dapat dirungkaikan.

amin Ya Allah.

8 ulasan:

aladi2489 berkata...

aku rase cam dapat relate je...heee...

tabah selalu shanad!

sukses ya! ;)

l t t l g j h ; berkata...

aik, relate ngan ape ain? hehe

aladi2489 berkata...

haha...ngn idup aku dan beberapa orang...eyh silap...xde beberapa ngn sorg je...heee

Husna Najihah berkata...

huhu,,besela2...susa nk puaskn ati sume org..saba2..:)

Lin berkata...

normal. sy pn pnh hadap jgk bnda gni. imagine sy dh kwn dgn beyonce(bkn nama sbenar) ni dh 3thun.tp exam week hri tu btul2 bkak mata saya yg beyonce tu muke je cantik but not worth to keep as a friend.
so kamu tenang aja ya?sabar mcm saya ;)

Iezati Najlaa berkata...

serabut dgn saye ke

kecik berkata...

sila...kuat kuat kuat!


=)

l t t l g j h ; berkata...

ain - hehe beselatu. name pn life. kene hadapi ngan tabah

una - hehe thanks nanaji :)

lin - tu la skang da mula faham. kdang2 xsmestinya da kwn smpai 5-6 tahun orang tu iklas nk kwn ngn kite kn.

iezati - aiya bukan lorh adik kecil. why shud i? hee

kecik - baik adik! hehe :)