Isnin, 6 April 2009

terbaik wok!

  • wee best. dah siap linguistic commentary! merapu sakan. mintakmintak tak pengsan madam nanti.
  • last weekend balik kampung sebelah ayah and we just realised that ayah dah ada cicit sedara. tua gila seyh ayah ku. adoi ai. asal anak dia tak kawen kawen lagi. eh eh eh sensitip tu. haha :p
  • tinggal report & final exam. jia you!
  • oh oh dapat email madam cakap finals on 4th may dan tiada kemudahan tempat tinggal disediakan. cis cis.
  • some updates about my pham:
  • mak busy dengan pandu puteri dia sejak akhir akhir ni. sekarang sibuk buat dapur solar. wikend ni siap la agaknya masak kat halaman rumah pulak.
  • ayah busy layan af. tiap hari suruh aku tekan butang R untuk check kedudukan hafiz. adoi.
  • si kenik. aku tak paham kenapa sekarang nama dia haikal danial pulak. kat kampung haritu ada kenduri. suma budakbudak kecik sibuk datang kat aku ngadu cakap haikal buat diorang. aku cam.. "siape sial haikal ni!!???" last sekali baru tau adik aku rupanya. nama sebenar beliau alif farhan.
  • lagi 3 makhluk busy kerja & skola.
  • tak jadi ape kan pham aku. aku lagi tak jadi ape. hehehe
  • 540am. baru nak tido.
  • ciows [:


anak sepupu: hamiz

cucu sepupu: ali iman

8 ulasan:

KenanganItuEndah berkata...

kejapkejap,

"oh oh dapat email madam cakap finals on 4th may dan tiada kemudahan tempat tinggal disediakan. cis cis."

apekes?? kan hostel melambak kosong. gile kdekot ah kolej.

l t t l g j h ; berkata...

tu la pasal. cisdale kuasa lapanbelas tul la.

aku tak kire. nak dok hostel jugakkk

Mitsuo berkata...

wah, sporting ayah awak layan af. baik punya, bak kata dafi. :)

Lynn Honeym berkata...

uargh, mengantok ingat final.

malas betol mahu mengeran keluarkan report,
gagh!

:|

*bodoh tak eh layan keranapan jiwahati?

NadyaChot berkata...

huh??tipula takde tmpt kosong kat hostel..

aritu diorg kate ade..aduii..
tahi hidung masin tui..:P

coKELat berkata...

owh mcm benong je ckp tade penempatan.
berlambak kot.
dah a duit rm10 kita tak pulangkan lagi.
haha.

tak kira aku nak stay hostel jugak.
haha.

jumaat ni kita tgk ada penempatan tak.
haha.gedik je.

l t t l g j h ; berkata...

mitsuo - time kutuk berbakul2 dia bagi. hehe

lynn - kadang2 kite rase senang melayan rse sakit tu tp lagi kite layan lagi kite sakit. kamu try keluar perlahan2 dari keranapan tu oke? chill (:

mashmelo & didi - hehe ok2, perhatian suma. jgn risau k. jumaat ni didi & syanad pergi pantau bilik2 kosong untuk kite okeh. tenang2. hehehehe gedik gilo ha. :p

Fitri Fothermucker berkata...

yup!
url baru ah nie!
baik nye wokk!!
xD

marketkahaku.blogspot.com

=)