Khamis, 9 April 2009

chocolate fountain ;

bila semua dah okey & jadi macam biasa,

macam tak yakin semua ni boleh tahan sampai seminggu.

aku betul.





dah nasib kan nak buat camana.

sesak nafas, tangan mengeletar, seram sejuk macam orang nervous dah jadi makanan.

kadangkadang hidup ni lebih indah bila kita banyak tak tahu.

9 ulasan:

Lynn Honeym berkata...

betolbetol,

ada masa jugak kita macam sudah terbiasa dengan yang tidak okay dan serba salah kalau semuanya macam okay.


dan bila banyak tak tahu, timbul rasa yang kurang enak pula.

macamana?
haih.


*tibatiba rasa nak nyanyi lagu bilaaa aku sudah tiadaaaaaaaa.. geli jup. :)

l t t l g j h ; berkata...

hehe. cuba try tengok citer kami the movie banyak kali. best jugak.

NadyaChot berkata...

hey hey!

saya stuju muju 100% ok..:)

-N e Y r A- berkata...

ye.
hidup ini lebih indah bila kita banyak tak tahu

-N e Y r A- berkata...

ye.
hidup ini lebih indah bila kita banyak tak tahu

KenanganItuEndah berkata...

iyap :)

tugas kite adalah untuk explore keindahan itu.

wee.

.fARhANA. berkata...

its better we dun noe anythg..
its feel better..

mc berkata...

hmm.
xde idea.

hikari berkata...

he he he