Khamis, 2 April 2009

isabella98 ;

1) entrientri bodoh kat bawah ni tunggu masa je nak kena bakar.

2) dah april. selamat hari jadi untuk semua yang lahir bulan ni. ramai kalau nak list pun. happy birthday lah ye termasuk untuk ex-bf (s) saya iaitu bryan mcfadden & kian egan. ;p

3) semua orang cuti aku pun nak cuti handphone aku pun nak cuti blog aku pun nak cuti.

4) nak duduk depan tv dan layan af saja. hak alah biar la nak layan af pun.

5) sebenarnya suma benda masih sama. still macam ta-alip-ha-ya, bodoh dan membosankan. tak, bukan benda. aku yang bodoh dan membosankan tu. jadi aku tak lah harap benda seronok sangat pun. aku rasa paling seronok pun bila tengok drama kat tv dan berangan untuk jadi sekejam watak antagonis ataupun menyumpah kebodohan watak baik.

6) kenyataannya tiada apa yang kekal dalam dunia ni. kita semua akan meninggalkan, ditinggalkan, meninggalkan non stop sampai akhir sekali, kita mati. happy tu mulamula & tengahtengah je. takde happy ending. happy ending tu dalam fairy tales je. jadi kalau takutkan risiko rasa sakit tak perlu ada perasaan. perasaan adalah untuk orang yang boleh hidup tersenyum walaupun dalam keadaan paling ranap. bukan untuk aku.

7) emo pulak. entah apa apa. sabtu ni mesti tengok konsert af sebab ada lagu tiada lagi & isabella. kita tengok sape nyanyi part zamani. ha ha. :D

8) jumpa bulan depan. busy okay. (haha pendusta besar!) waiting patiently for june to come. and a better tomorrow of course. i know its somewhat absurd, i am the one who put everything in a mess. no point hoping for miracles. aku sendiri tak faham dengan cara diri sendiri berfikir. macam mana tu? aku rasa aku memang dah tak waras. haih. till then. ciows~

withlove,
nadiah hasdi.




updated : 030409. 1216am.

10 ulasan:

coKELat berkata...

aaaaa!

isabella98.

syanad=zamani

sgt comei.

Lynn Honeym berkata...

haha dop sabo dop sabo!




apeape,

zamani roks ah!
haaaa
:D

l t t l g j h ; berkata...

awek - zamani comel nanad tak. hee :p

lynn - amy searc=lynn lagi rocks tau. cayalah amy! heee :D

hikari berkata...

bidin mau tgl jue

lttlgjh ; berkata...

ala jgn ckp cmtu. dah xleh hidop xjumpe bidin sehari. :(

NadyaChot berkata...

syanad!!

comei entri kmu kali ni..

terhibur je rs..ehehe~

:DD

KenanganItuEndah berkata...

hoho.

takle celen kite lah syanad!

;p

l t t l g j h ; berkata...

mashmelow - aik kelakar eh? ok2 nnti lain kali kite wat entri kelakar2 lagi keyh. hehehe :p

chokk - mesti laa kite lagi power kan chah. hehhee :p

Yatie Anderson berkata...

isabella pn bolehhhhhhhhhhh!

Yatie Anderson berkata...

isabella pn bolehhhhhhhhhhh!