Khamis, 26 Mac 2009

bohohooo :'(

aku tak pernah terfikir hari terakhir praktikal adalah sesedih ni.
.
.
.
.
:(
apapun hidup mesti diteruskan. banyak lagi yang nak ditempuhi. ramai lagi orang yang akan kita jumpa, yang akan kita tinggalkan dan yang akan meninggalkan kita.
bbasya! (:

4 ulasan:

coKELat berkata...

aku pun tbe2 ase sedih.
b4 ni nak cpt2 abes kan.
ble sampai masa rasa sgt berat nak tinggal.

tp 2 la.
idop perlu di teruskan.
haha

Nabil Jamil berkata...

ak pun xterfikir. terase sedey gak la. dah la patutnye rabu ari2 ak abis ngan sorg lg membe praktikel tmpt ak. tetibe, ak kene tahan, die sorg je g dulu. serius rase sedih.

dah build up new friendship kan. terase ilang gak la, wlaupun kenal 3bulan.

l t t l g j h ; berkata...

tu la pasal. sometimes tak rasa cam friendship. dah rasa macam family je. lucky that kita praktikal 3 bulan je. kalau 6bulan aku rasa meleleh gak la air mata.

Yatie Anderson berkata...

ha! tau pn rendu...
dlu asi komplen je...