Jumaat, 27 Mac 2009

thankyou ;

so yesterday was my last day doing practical at matrade. agak sedih ah gak. mulamula ingatkan biasabiasa je. pasni dah takde lagi da makan nasi lemak sedap, takde dah main facebook sambil gelakelak ngan kak fika, takde lagi da industrial visit, tak boleh dah masuk matrade guna thumb scanner, takde da dengar ceritacerita sumaorang time lunch, takde lagi da suma tu. tapi sebenanya aku boleh je nak gi sana since ayah kerja kat ofis sama floor ngan matrade. just everything takkan jadi sama lagi da la. aku dah takleh masuk matrade sesuka hati walopon dorang cakap aku boleh je nak datang. tapi takpe, tu suma antara kenangan terindah dalam life. happy sangat dapat kenal diorang suma.

team matrade. bos takda dah balik time ni.

kak ani petronas.


they gave me 2 gajahs. sangat terharu. thankyou thankyou thank you (:

for sure aku akan menyemak kat sana lagi nanti. hehe. terima kasih kepada suma sebab ajar aku banyak benda. banyak sangat aku belajar dalam 3 bulan ni. dan mungkin aku ada berubah sikit. hopefully ke arah kebaikan la. and so, satu dari fasa dalam life aku dah berakhir. lepasni kena siapkan linguistic commentary 1000 words & finall report & final exam. semoga sumanya berjalan dengan lancar.

and i am anticipating for happier tomorrow since my today and yesterdays are not so satisfying.

dandandan, jangan lupa esok;



signing off with love Elephant ,
nadiah hasdi.

8 ulasan:

coKELat berkata...

aaaa!
esok aku da event lg sbb dorg tetap nak aku pegi even dah habes.
hee.

owh dorg sume taw ek ko suka gajah?
wah dpt lg gajah.
hee.

tp kan mmg siyes akan rindu nak pegi keje pasne.haha.gedik je ;)

ajak berkata...

waahhh...
arini mmg ari yg plg best kan..
erm..ko patot igt k ari ni..
27 mac kan..
hehe..

tahniah k..
pasni ko nk watpe..??

l t t l g j h ; berkata...

cekelat - hee aku bgtau akak pembantu tadbir tu. tak sangka lak dorg bg gajah2 ni. mcm tak matang je aku ni. haha :p bestnye ko pegi event lg. xpe2 dpt duit. hee


omar - tarikh yg paling best adalah 2 september ok. pasni aku xtau lg. lum nmpk mase depan. wahaha. happy bday dude!

Izzah berkata...

weh..ko x tutup lampu pon kan?? :p

Izzah berkata...

weh..ko x tutup lampu pon kan?? :p

Yatie Anderson berkata...

tmt la seksaan anda....tahniah!

Tanpa Nama berkata...

sejak bila boleh bukak fb kat matrade after jan 2009????

l t t l g j h ; berkata...

matrade wilayah timur boleh. hehe. tp xtau ah skarang boleh ke x