Rabu, 25 Mac 2009

action kamen! bibibibi ;

kalau aten ada freddie. aku pulak ada bidin. bidin comel. walaupun jarang tersenyum, dia still mampu ceriakan harihari aku. petangpetang salunya aku bawak dia gi stadium. lumba lari. kalau sekali menang bidin dapat 30 dolar. boleh la aku buat beli makan & cantikkan rumah bidin.

sweet memory waktu bidin memang race

bidin bergambar kenangan disamping pingatpingat yang pernah dimenangi.

bidin tidur

toilet tengah renovate lagi.

tapi lepasni dah jarang boleh jumpa bidin. internet kat umah slow. kadangkadang je boleh jenguk bidin. sedih. harapharap bidin pepandai ah jaga diri. mesti rindu kat kawankawan bidin gak macam mochik, pipah. ross berduri, freddie, roxy, o-chan. bye bidin :(


withlove,
nanad.

8 ulasan:

ajak berkata...

hahaha...
sengal..tp cm best je..
aku nk gak ley x..?
tp xnk ar bidin ko tu..

l t t l g j h ; berkata...

hehe bolebole.

sign up la facebook. ade dlm facebook game ni. hee

KenanganItuEndah berkata...

adoi.

comel btol bidin dia.

haha.

ajak berkata...

ok2..mekaseh..
tp..maleh tol aku nk wat..
aduih..

coKELat berkata...

tak pandai men game ni.
dah byk kali cuba tp tak berjaya.
haha

ajak berkata...

haha..susah ke..??
erm,nie cm nk try nie..
tp best x..?

Fatin Fauzi berkata...

ala jeles la ngn bidin, freddie x penah menang pon lumba lari

tp xpe sbb freddie sgt comel!

l t t l g j h ; berkata...

oma - aku xtau la disudut pandangan lelaki best ke tak. bg aku best je. hee

cekelat - senang je le awek. klik2 je. hee

aten - bab comel tu mmg freddie menang la sbb bidin kulit gelap. hee