Selasa, 22 Oktober 2013

poca and guri ;


dulu tengok wgm taeun je. sekarang both new couples pun ku dah terlayan sekali. rosak rosakk. 

and i ship this couple dalam MV di atas. first, jung joon young is wanjon nae style. hahaha gituhh. rocker, muka tak lively, nampak depressed tapi kelakar jugak. tak suka outdoor stuff, beruang kutub kinda personality. tapi part gamer tu aku tak pasti aku taste ke tak. haha. tapi part rocker & tak bersukan tu memang i loike. 

and wife dia pun comel walaupun dalam rooftop prince aku geram nak carik carik je muka dia hahaha. ala watak dalam drama jer tuh.

habih lagu mamat ni aku download. tapi bukan sebab dia dalam wgm la. sebab suara dia memang sedap & lagu memang feel nak dengar memalam before tidur.

tak sabar nak tunggu onew keluar album solo genre rock/pop rock/modern rock. eh.

yer suara onew masih win hihihi.






hidup lagu rock.

2 ulasan:

Nuha Hana berkata...

kah, kah, kah...

lttlgjh; berkata...

nape hana napee? haha. dah tgk appa eodiga?