Jumaat, 3 Mei 2013


salam'alaykum,

peh kosong gila uia harini. cuti midsem pun tak sekosong ni. suma orang dah balik mengundi atau cuti mengundi untuk yg tak mengundi. 

aku balik either malam ni atau esok. sepatutnya malam ni balik dengan cikdi tapi umi buat seprais pulak titiba je call cakap on their way datang gombak semalam. harini umi kena pergi kementerian pelajaran kat putrajaya. 

so just nak cakap selamat mengundi dan juga all the best mengudi untuk yang mengundi pertama kali. kalau tak tau lagi nak undi saper tu masih belum terlambat buat solat sunat istikharah. dan kepada yang dah yakin nak undi siapa jangan lupa doakan kemenangan dan doakan yang terbaik.

selamat pulang ke kampung halaman dan selamat mengundi.

oh aku boleh mengundi ke tak? malas nak citer panjang tapi yang pastinya diriku berasa sungguh jeles dengan bangla bangla di luar sana yang boleh mengundi. cis.




sekadar gambar hiasan. mihmihmih.

1 ulasan:

Izzah Sobki berkata...

jadilah bangla utk esok. sure leh mengundi. lol.