Selasa, 22 Mei 2012

zumazuma ;

salaam,

weh malas gila nak bukak buku macam mana niiiii.

dah jauhkan diri dari running man & all the variety shows titiba ter addicted dengan game: ZUMA.

screw the internet. sebab dua hari sabtu ahad haritu cannot connect.

tapi ceritanye kalau tak main zuma tak berenti bertenet pulak kan.

tadi fb chat dengan miza kejap. dia cakap rindunya zaman kpm stress macam mana pun taklah stress macam sekarang.

true indeed. i cannot agree more. takde zaman yang boleh lawan zaman diploma dulu kot. well, aku taktau lah orang lain rasa benda sama jugak atau kami je syok sendiri kan. 

takpelah, yang indah-indah zaman dulu tu simpan lah as kenangan manis. sebab papehal pun, yang tak best tak best sekarang tu bukannya boleh dibuat2 tak nampak pun. kena lah hadap jugak kann.

sape cakap dia dipinggirkan siapaaa???

kadang-kadang aku takpaham jugak fans ni. tengok shows & discovered orang tu tak cakap banyak & less interactions dengan members terus cakap dia kena pinggir. kesian tau onew. ish. :P

1 ulasan:

hikariee berkata...

*gelak gulingguling*