Selasa, 29 Mei 2012

the one ;


tengah youtube-ing tadi terasa nak layan lagu lagu zaman minat boybands masa end 90s early 2000s.

normal lah tiap group ada sorang bias kita kan. yang 2-3 orang pun ada jugak. but bila tengok bsb cant seem to remember who was my fave back then eh? nick carter ke? sebab bila sekarang aku rasa macam, eyy ye dop mung?

but kalau bsb masih femes sekarang i think my bias wud be brian kot. kehkeh.

ke memang dia dari dulu eh? entah entah dulu pernah cakap kat belog tapi dah lupa.

apa lah yang kau merepek malam buta ni syanad. sindrom exam ah ni.

this is one of my fave song of bsb. bukanlah antara lagu meletop depa pun tapi i like it because of the lyrics.

oh oh just wanna share some fun facts, alang-alang dah tercerita pasal bsb kan, googled what theyre up to now. 

- theyre coming back with new album tahun ni.
- they debuted in 1993! wow.



random, i know. niat asal nak share lagu ni jehhh (owreally? *angkat kening seblah*)



bbyongg (perluke?)

1 ulasan:

hikariee berkata...

wow.come back.westlife tade? hehe