Ahad, 23 Oktober 2011



dalam Gemilang kami ada 3 pasang kembar. 2 pairs kembar perempuan and another pair lelaki. yang lelaki tu salah seorang mentee aku. hehe.

kembar pompuan 4 orang ni unik sikit sebab diorang bestfriends. kembar kecik2 ni nama safa & marwah. yang another pair ni aku tak ingat sangat. tapi yang buat kitorang tersenyum adalah diorang tak jalan sama2 dengan kembar masing2. sorang dari kembar kecik ni rapat dengan sorang dari kembar tinggi. bila buat activities pun diorang tak heran sangat dengan kembar, lagi kesah kaau terpisah dengan bestfriend tu. hehe.

semalam borak-borak with marwah. tanya dia memang suma baju diorang sama ke? dia cakap haah. saiz pun sama. pastu aku tanya kirenye memang tak tau la baju sapa pakai? dia cakap diorang main pakai je, tak kesah.

comel kann? bestnyaa kalo ada kembar. nak jugakkk. boleh? haha.

3 ulasan:

hikariee berkata...

hehe.sonok

lttlgjh ; berkata...

hehe ee ada kembaq nama onew. tu lagi kite jeles. hehe :P

hikariee berkata...

baru jumpe komen reply nih XDD sukeeeee!!ahahahahah.nanti jumpa kembar nad e gtau :)