Isnin, 11 Januari 2010

status : in a new relationship

knowing you, being with you, i know the responsibilities are huge. kadang-kadang rasa tak pasti. betul ke aku boleh komited sepenuhnya? kadang-kadang rasa nak patah balik sebab takut satu hari nanti tak berjaya tunaikan apa yang pernah dijanjikan. kadang-kadang rasa cam tak mampu.

tapi aku tahu, ada hikmahnya semua yang Allah dah takdirkan. all i have to do is try my very best. now that i'm attached to you, i hope that my love towards you will grow stronger everyday. & i hope that i can always be with you through thick and thin.

even ada benda yang aku kena korbankan untuk ini, takpe. if i can manage my time well, tak jadi masalah pun rasanya.

this is what i want & choose. ikhlaskan hati. buat yang terbaik.

hwaiting!

<3

5 ulasan:

pablo berkata...

yeahh semoga berjaya dan berbahagia :)

d i e y L a . berkata...

syanad gembira untuk kamu.semoga terus bahgia ok.hehe :)

erma berkata...

*throws confetti*

Fatin Fauzi berkata...

:) :)

*jelous*

::aMaD:: berkata...

1st timer?
hurm..don't give too much =D
but,wishing u a happy future!