Jumaat, 8 Januari 2010

13elieve ;

deleted the previous post. esok nak pergi camp tak baik kutuk orang nanti tak berkat hidup kat sana. haha. sorry clasmate and roomate.

minggu ni adalah sangat MENGANTUK dan LAPAR.

agaknya sebabtu ah kot emotially unstable. pastu asyik berlari dikejar dateline. kepala otak plak last minit baru pandai nak berjalan. pastu nanti baru tau nak kibut. lagi 2 minit nak hantar baru menggelabah nak print.

next week kena hantar soq punya esaimen. intro to tafsir al azhar. 5% baru start. dapat partner yang tahu banyak benda buat aku rasa makin clueless. haih.

& esaimen bm. aku tak penah rasa bm tu senang.

& esaimen poli.

& midterm history nextweek.

& more to come.

arghh aku memerlukan percutiann.

dan juga makanan yang banyak. huhu.

dah banyak hari juga tak mengadap dailysupplement. i miss them.

dan titiba rasa macam aku sedang mencabar diri untuk sesuatu yang aku tak mampu. titiba aku rasa aku selfish dan irresponsible.

titiba aku rasa azam tahun baru sedang memakan diri. haha.

tapi belum mula. mana boleh kalah.

might as well try my best je lah kan.

*senyum*

aja aja hwaiting!^^

2 ulasan:

chocolatte berkata...

hwaiting gajah! kuat kuat! :)

d i e y L a . berkata...

nanti mkn byk2 ok.
tape terus berusaha utk semua 2 then ble dah setel semua mkn la byk mana pun nak.hehe.