Jumaat, 1 Januari 2010

selamat dua puluh sepuluh ;

wahh macam tak pecaya je tengah tulis post untuk 2010. rasa macam baru je buat entri autopublish untuk 2009. sangat cepat masa berlalu. kadang kadang rasa sayang lak nak tinggalkan. 2009 ni kira tahun yang aku akan ingat jugak la sebab korang tahu kan macam mana aku gilakan nombor 2 dan 9. haha.

my 2009? aku pernah cakap its gonna be a good year for me. and aku rasa macam tu ah kira kiranya. entahlah maybe sebab aku dah lupa banyak benda so dah tak ingat if anything bad did happened. takde kot.

2009 aku dapat jumpa paling ramai orang baru dalam life. compared to 2008 & 2007 la. aku pergi praktikal, masuk uni..

& tahun ni gak first time tak hidup kat kpm selepas 3 tahun.

oh, tahun ni i turned myself into a fangirl selepas beberapa kali percubaan oleh orang orang sekeliling gagal. thanks tu hangeng oppa. haha :p

i was still a pathetic fool during the first half of the year. menangis macam bodoh. aku pun dah ingat kenapa so nak cite pun takdapat ah kan. but i'm glad ive changed since may. & i never cried since then.

haih sebenarnye banyak nak imbas imbas balik ni but i think i've lost the ability to recall benda benda yang significant & sentimental. hahaha. banyak lak yang lupa.

tadi tengok balik azam 2009 (boleh pulak dah hujung tahun tengok balik azam. nampak sangat pas tulis terus lupa)

  1. yep. happy tahun ni. bukan happy la. tenang kot.
  2. aku harap aku dah buat diorang happy.
  3. still trying.
  4. yep finally dapat masuk uni. & the best part, dapat masuk uni yang aku nak sangat satu masa dulu. yelah walaupun sekarang aku tak harap pun tempat yang sama but still Allah dah makbulkan doa aku. syukran ya Rabbi.

at least ada satu azam tahun 2009 yang betol betol accomplished kan. wohoo. so untuk 2010 aku taknak azam banyak sangat la.

  1. do more good deeds.
  2. since tahun lepas aku banyak takpedulikan orang orang sekeliling when they need me sebab i was busy wallowing in my sorrows, aku harap tahun ni i can be there in their time of need.
  3. harap dapat buat sesuatu yang aku suka. or at least be able to like what i am doing.
  4. i don't wanna disappoint my umi & abah even sekali untuk tahun ni.

empat dah cukup. harap harap dapat buat semua. syanad, bbasya!

terima kasih untuk suma yang ada & pernah ada dalam life aku in 2009 ni. i can never repay what you've done for me tapi if you are unhappy and in need of someone to turn to or a shoulder to cry on, u can count on me. thanks thanks thanks thanks for making me happy throughout the year. dan sorry jugak untuk suma benda.

yeah, masa untuk praktis tulis tarikh dengan tahun 2010 pulak. wohoo.

tutup buku 2009. lets make good memories untuk 2010.

HAPPY 2010!
be safe, live well, eat well and stay healthy
goodluck untuk semuanya
saranghae! ^^


ps: teringat 1 jan 09 haritu kat kpm rushing2 pergi bandar kuantan cari cyber cafe untuk print assignment. wahh rindu.
pps: sengil chukae sungmin oppa!

7 ulasan:

kecik berkata...

selamat tahun baru kakak :)

Nodja berkata...

syanad! happy new year. may God bless ;)

harap sgt dpt jumpa kamu sebelum nad berangkat :(

hikari berkata...

HAPPY 2010
tx sbb ade dkale 010110.lol.ape cr bulan.klaka wey


p/s: menunggun ken siap bsuh ek

erma berkata...

happy new year and may it'll be a happy year for you (: syanad fighting!

d i e y L a . berkata...

happy new year :)

l t t l g j h ; berkata...

kecik - slamat tahun baru kecil (:

mashmelow - happy nu year! mesti! mesti jmpa. or i'll end up missing u the whole year. hee

ee - hee selebret nu year bersama ee. gerhana tu kat indonesia la ee. sbb tu xnmpk. adila ckp.

ermahyun - happy new year. erma hwaiting! (:

awek - happy new year!! (:

erma berkata...

ermahyun? teehee, kebetulan as i'm reading this, kita tengah dengar lagu 7 years of love. hmm, syageng, hangnad, aikyung,aigeng?? (ai=love)