Selasa, 15 Disember 2009

semduatahunsatu ;


ini je dapat add sem ni. dapat ustaz arabic sem lepas. nasib baik. kena bahan pun kena bahan la. one of the them reminds me of sir ahmad. hehe. belum major lagi. kelas takpayah la bersepah lak venue kan. dari law pergi hs pastu pegi law balik pastu irk lak. nasib tak sapu skali bangunan kaed ngan engin. jumaat takde kelas okk. jeles tak jeles tak? hahaha. dengarnye memang sem ni jumaat kat sini takde kelas sebab lecturer meeting. tapi aku add tilawah haritu so ade lah sejam kelas mengaji di hari jumaat. hee. ok ah, taktau nak cakap apa as i'm still in my 'lost' mode.

selamat menempuh sem baru everyone.
hwaiting!

4 ulasan:

chocolatte berkata...

credit hour ko 14 syanad? aku 20 kot T___T mau muntah hijau.

aisyah nadiah berkata...

aku blum major lagi ain thats why. dah major nnti muntah darah la plak kot. hehe

Iezati Najlaa berkata...

hwaiting !

d i e y L a . berkata...

wah seronok dah bermula sem 2.haha.
belajar rajin-rajin ok :)