Jumaat, 18 Disember 2009

bogoshipoyo ;


takpayah pergi department punye office pun untuk tanya soklan bodos camni. tanya kat fb je. & the feedback was also fast. cool. tapi aku pun sebenanya tak tau apa aku nak tanya. dengan english yang bersepah tu kan, entah orang boleh faham ke tak. nasib la dia jawab gak. haha.

haih, entahlah. buat yang terbaik je lah sem ni. then we'll see what we can do nanti.

SALAM TAHUN BARU 1431hijrah. aku doakan semoga semua yang baik jadi milik korang (:

4 ulasan:

taknakcakap berkata...

gempak lah fb, haha

chocolatte berkata...

haha..gila arh UIA!

ko nak tkr english literature?

good! aku ada belajar sikit2 kalo nak notes aku leh try post..tp yg belajar banyak adalah peanut, farahin, a'an dan yg sewaktu dgnnya di USM :)

good luck!

Fatin Fauzi berkata...

cool gila kan

Lovely Emy berkata...

Facebook sgt useful, tp kita terpaksa deactivate kan nya.. :(