Selasa, 24 November 2009

the long december rain is falling now ;

hey ho!

aku dah balik ganu weee. dan aku ada 11 hari lagi kat sini before the new sem starts. kalau bukan sebab aku dah cakap awal awal aku redha memang aku dah menyumpah. for the first time dalam hidup sejak jadi student aku tak cuti bulan disember. bohohoo.

i have plans iaitu menghabiskan membaca 5 novel, melawat matrade, lepak dengan kekamak & tooney, buat roti telur cheese, tengok 3 dads & 1 mom, layan hankyung (SUJU). tapi paling harap dapat balik kampung raya haji ni. hujan camni besar kemungkinan jalan tutup je. harap2 tak lah. rindu kampung.

internet camharem. walaupun bagus gak sebab dah layak dah aku mengurangkan diri dari menjadi netizen yang aktif. tapi aku ada banyak vids nak di-download untuk bekalan sem depan. jadi tolong behave untuk sekejap ye wahai tenet.

oh dengar cite result exam kuar on 2nd december. tidakkkkkkk. doakan aku please please. :S

happy hols. enjoy whatever activities youre doing.

be safe.

ps: hankyung saranghae

3 ulasan:

chocolatte berkata...

syanad,

cepatnye result ko kuar :s..haha aku lak yang takot..oh btw, aku br jumpe kawan lama, die kat uia gak..die kate die nak kenal ngan ko sebab nak tkr2 notes..die dulu dak matrik uia..muda setahun dr kite..die masuk sama ngn ko gak..

selayak ngn itu, die mintak num phone ko..tp malangnya aku takde..haha..leh la bg2 num ko kat plurk kalo berminat..wat private plurk oke..haha

erma berkata...

hehe
kenapa potong hankyung ganti dengan suju? bukan tengok semata-mata nak tengok hankyung kah?


ps: dah banyak ke download vids?

l t t l g j h ; berkata...

ain - wahh. okie2 nnti aku private plurk number aku kt ko. hee. kwn ko kos ape weyh?

erma - hehe dulu semata2 sebab hankyung tapi skarang dah men-suju dengan ikhlass. cewahhh :p