Selasa, 27 Oktober 2009

akhernya sempurna ;


















tahniah di atas graduasi kita kawan kawan
tiga tahun penuh makna

simpan semua kenangan kita sebab tak akan ada kenangan lain yang sama macam yang kita pernah lalui.
terima kasih untuk persahabatan ini
goodluck untuk semuanya

(:


ps: kredit untuk intan mashmelo kickapoo koi ds dan suma album gambar kawan di facebook.

6 ulasan:

d i e y L a . berkata...

syanad.congrats.hee
tak sempat nak bergambar ngan ko n yg lain2.ayah aku nak blk cepat2.hee

nway ni kenangan yg endah kan.
nanti jumpa lagi.buat reunion jemput aku ok.haha

Mitsuo berkata...

congratulation! lawa color gamba..

erma berkata...

oooh
me loikes picture #3

l t t l g j h ; berkata...

awek - congratsss. huhu tau takpe suma orang cam nak cepat sedihh xdapat snap gambar sangat. takpe nanti wajib reunion k. hee

mitsuo - terimakaseh (:

erma - hehe itu bapak angkat kite :p

Nodja berkata...

gajahkecil, even kalau nad hilang ingatan pn, kenangan 3thun kite kat kpm nad xkan lupe ;)

terima kaseh banyak!



p/s: bile bc post kamu nih, pastu dgr lagu hanya ingin kau tahu plak...MEMANG TANGKAP LELEH LAA KAN! wuwuwuwuuu

l t t l g j h ; berkata...

tapi kalau tgk gambar ni sambil dengar lagu tentang kita lagi T______T tau. hehe.

jangan pernah lupakan. ini antara yang terindah pernah kita ada (: