Khamis, 24 September 2009

#22 ;


dah balik ganu. waa malasnye bila fikir dah nak balik gombak. haish.


tibatiba dah hilang mood untuk suma benda.


nak 29 kan post bulan ni pun dah malas.


biar je la berapa yang ada.


oh oh, dah beli lappy baru (:


and the only lagu yang aku baru letak adalah d'masiv - merindukanmu


entah kenapa ter-in-the-mood dengan lagu tu.


wahh kena kumpul semangat untuk balik study dann exam dan presentation dan esaimen.


ni yang lemah cuti lama lama ni. memang lupa jalan pulang terus aku.


haih.


selamat hari raya kelima suma.


rindu budak kenit ni. rindu rindu rindu. tahun depan kalau jumpa lagi mesti dah besar.

2 ulasan:

Fitri Fothermucker berkata...

ala! smpi 22 je?
nk 29! nk 29!

wah! lappy br!
cpt online
nnt ako bg ko dgr lg best
=)

d i e y L a . berkata...

best dapat lappy baru.hee ;)