Ahad, 20 September 2009

#21 ;

hello all. how was your raya? harapharap best la kan.

aku macam biasa je. gambar takde coz tahun ni tak bergambar pun.

harini taktau ah apasal kena penyakit short term memory loss. agak teruk ah gak.

tadi siang fon hilang. aku cakap kt orangorang kat umah. lepastu terus pegi mandi. lepas mandi je tau tau suma orang tengah cari fon aku. haha. sumpah tak leh ingat katmane. last skali jumpa dalam kete ayah. kena bahan kaw kaw. -_-"

semalam helmi punk'd kan kami. peteranswers.com. kononkonon tanya soklan suma bendalah tu tau jawab. satu rumah percaya. siap tanya kat peter tu harini air tebu pukul berapa boleh amek. peter siap jawab in klantan, 'tokleh mesen tebu punoh'. haha. aku la antara yang taksub tu. siap syak helmi involve in black magic. hahaha. last skali bendalah tu trick dari helmi je. hahaharem.

dan sekarang thumbdrive aku lak hilang. macam mane aku leh tak ingat aku letak mana. sedangkan beberapa minit sebelum tu ada je kat tangan aku. haih. makan semut banyak ke atau kepala otak aku tengah tak fokus atau aku dah hilang akal ni? arghh. japgi kalau bagitau konfim kena bahan lagi ni. rumah ni lak pantang barang hilang mula la bergotong royong carik. aigoo.

esok atau lusa maybe gerak kota bharu. tapi harap lusa ah. nak lepak sini lama sket. hee.

toodles! (:


pokde (sebaya ngan aku), achik munie dan yours truly


boifrenku si jongos

4 ulasan:

amira aqwim ; berkata...

ehh yg peteranswers tu. trick jer? how?

l t t l g j h ; berkata...

yupyup.
hee kalo search kt google ade die bgtau camne.

l t t l g j h ; berkata...

yupyup.
hee kalo search kt google ade die bgtau camne.

mike-L berkata...

kahkahkah...adik kau terlibat sendiket prank orang la..kahkahkah