Jumaat, 18 September 2009

#18 ; selamat pelangi raya


1] niat nak beraya tema zuhud tahun ni tapi titiba semalam mak heret pergi cari baju raya jugak. baju kurung siap sekarang suma nak style lengan siti nurhaliza tu pulak. dari zuhud terus cam datindatin. haha. takpe 1st raya masih zuhud. baju kurung cotton lusuh yang mak jahit. terbaik.

2] LAPPY dah oficially jahanam. ni bukan oficially-jahanam-tapi-still-boleh-guna. ni memang bebetol jahanam-aku-dah-takde-lappy. haih takkan nak beli baru lagi. jangan harap la pakcik hasdi nak support. kena pakai duit yang ada. cewah duit yang ada tu pun ayah punye gak. haha. aduyai kurang separuh lagi duit simpanan. patut boleh survive 4 tahun tu. bertambah tambah zuhud la aku lepasni. hahaha :p sedeysedey.

3] ramadhan dah tinggal sehari je lagi. sumpah sedih. entah kenapa rasa sayang lak nak biar ramadhan berakhir.

4] esok pagi kelik klate (cey spiking sket) sampai hari apa tak tau. rabu depan kot. nak onlineonline bagai ni memang takdapat la sebab aku ade berokbeng je lappy takde. cewah cam takleh pinjam lappy maddy lak kan. takdela, raya kan. takkan nak bergelumang ngan facebook dan MAFIA WARS je. hahaha entah kenapa aku capitalised kan tu. cam sarkastik untuk diri sendiri je.

5] okeyh, nak wish:

  • SALAM EIDUL FITRI untuk suma kawankawan.
  • maafkan dan halalkan semua yang TER2 tu ye. tak kesah la TERsengaja atau TERtaksengaja.
  • semoga syawal kita kalini lebih baik dan lebih indah dari yang sebelumsebelumnya. ameen.
  • nanti pagi raya kalau makan tu niatniat la untuk aku. especially kalau tengah makan NASI IMPIT KUAH KACANG. kalau makan kfc tu (ade ke plak orang makan kfc pagi raya) memang wajib la niat untuk aku. haha.
  • lastly, apape pun yang paling terbaik of course la bersederhana je kan. jangan terlebihlebih sangat dan kurang sangat pun jangan.
  • selamat berbahagia di pagi SYAWAL ye sume (:

toodles~

2 ulasan:

Fitri Fothermucker berkata...

haha!
mcm2 ah ko syanad
=D

selamat hari raya
=D

hikari berkata...

samat hari raye~
maap zaher baten~
ade baju raye da...yayyy~

g tlg mak masak!!
g tlg layan org dtg raye~
mafia wars pulak da