Sabtu, 1 Ogos 2009

only God knows why ;


harini sabtu pertama aku tak kuar sejak kat sini. hoho. kalau tak straight dari jumaat takkan lekat kat dalam. berazam taknak keluar this weekend. & taknak keluar sangat bulan ni. walaupun tengok roomates pegi pc fair tu dah wat rasa tergoda sikitsikit. ingat tadi nak je keluar sorangsorang after study circle. nasib baik malas.

this week banyak jugak jumpa kawan lama. happy (:

haritu one of my roomates cakap camni:


" awak kalau dengan kawankawan awk, saye tgk awak gelak lain sgt tau. macam sgt happy. "

(:

i love it bila aku dapat jumpa diorang, spend time dengan diorang, borakborak, gelakgelak. rasa macam kat dunia lain. every other things around us macam dah tak wujud. & then masatu harap sangat masa berhenti. tapi selalunya bila dengan diorang lah masa terasa cepat sangat berlalu.

HAPPY FRIENDSHIP DAY my dear friends. sayang korang kuatkuat!

running out of words. hope that i can mention all of your names here but i cant. coz i dont have friends. i just have bestfriends. & all of you are my bestfriends.

be safe,
lttlgjh;


3 ulasan:

erma berkata...

happy happy joy joy (:

l t t l g j h ; berkata...

(:

d i e y L a . berkata...

comei la kamu ni.
kamu kawan terbaek ;)