Jumaat, 14 Ogos 2009

mimpilah dalam tidurmu bersama bintang ;


weyy kawankawan!

hiatus nguk hang kan. kakaka. ala kasi can la. aku baru lepas test revelation kot semalam. legaa weyhh. kurang satu beban. memang Tuhan sayang aku kot. tak baca langsung chapter 2 sebab takda note. memang tawakal habis. then yang masuk just chapater 1 & 3 je. Alhamdulillah sangat (:

weekenddd! hoyeahs. roomates ramai yang balik & ada yang pergi camping. compartment mate pun pegi camping. bestt buleh aku wat cubicle ni macam aku sorang yang punya. wahaha. study circle diawalkan sehari. so memang sabtu ahad ni takda pape la. jadi, another weekend to be spent ALONE. nice. takpe ada internet a.k.a DADAH. internet tido makann. aduss bila nak belajar bebetol ni sengaaal. okayokay, minggu depan aku puasa tenet bebetol keyh. betol punya.

tengah dengar lagu. suma laguputuschenta dalam playlist. dah lama tak dengar sebenarnya. mulamula ingat dah tak minat dah sebab lately dengar lagu dalam hitz.fm charts je. then 2-3 hari lepas si zaher mintak lagulagu indo. tak dapat dinafikan lagi jiwa aku memang dengan laguputuschenta je. bak kata intan, satu hari tak dengar lagu hati luluh lantak ni tak lengkap. hahaha. rindu seyh zaman shareshare lagu sedih wif intan & tooney :(

random number 4, dah addicted ngan ROTI CANAI TELUR + CHEEEEESE. aduhh dadah lagi. harihari beli. kalau makan nasi pun beli jugak. dahla tadi tengok peanut butter titiba boleh rasa nak makan WAFFLE. waffle peanut butter + strawberi atau peanut butter + choc. pehh. aduh bangang lah apehal la timetime takda duit ni aku suka sangat dengan makanan. sengal buih. -_-"

okey dah la. cukupcukup lah merepek kerepek. jaga diri okeyh suma. jom isyak (:


ex-oh-ex-oh
lttlgjh;

ps: pergi dengar lagu d'masiv - merindukanmu. dedicated untuk kamu semua (:

6 ulasan:

mike-L berkata...

roti telur cheese..sedappp..

haha..

enjoy ur weekend

chocolatte berkata...

lagu kau best!!! :)

Little Miss Heartless berkata...

lagu putus chenta the best kak syanad! i miss you. <3

Nur Zahier berkata...

syanad senget!

l t t l g j h ; berkata...

laskar - best weh. belanja akuu. haha

ain - laguputuschenta mmg terbaek! :)

budakechil - TERBAEKK! missyoutoooo <3<3<3<3

zaher - ZAHER <3 ANGEL

si kura berkata...

roti canai telur+cheese???
wah cmne rasenye tuh en