Rabu, 12 Ogos 2009

goodbye for awhile ;




hujan. bestbest. harini ponteng suma kelas cos of the ptptn thingy. dah setel. hoyeahs takyah fikir lagi dah. yang aku tau in the next 4 or 5 years kena bayar balik. tadi baru tahu rupanya kena tipu cakap mak tak kerja kalau nak dapat lebih. hoho tak pe ah. tak berani lak nak wat camtu.

nak aiskrim PADDLE POP PELANGI wehh. bestnyaa kalo dapat.

tomorow & harihari seterusnya gonna be busy sebab dah mula banyak test & midterm. err sebenanya tak tau pun apa beza test ngan midterm. kat kpm tak biase. ahaha.

jadi, im gonna put myself & the bloggie on hiatus sekejap. nak puasa internet. walaupun susah sebab internet adalah DADAHH. hoho. kena get focused sementara waktu, cewah sementara waktu. bulan 9 nanti dah tak focus dah sebab 13 september nak balik weyh. haha tak sabar gile babun dah niee.

dua benda nak pesan: 1) jangan lupa makan 2) jaga kesihatan. tapi paling penting jaga kesihatan la. jangan sakitsakit. kalau rasa nak demam tu terus telan ubat. then minum air masak banyakbanyak. siyes wey, musim orang sakit kan skarang. dengan selsema 'merah jambu' tu lagi. risau.

toodles koqq~



3 ulasan:

d i e y L a . berkata...

ouhh syanad.
gud luck utk test n midterm.hee

mike-L berkata...

gud luck koqq..makan askem pelangi byk2...

l t t l g j h ; berkata...

awek - trimass. selamat bercuti. kem salam ganuu. (:

laskar - trimas. dah geledah 1 uia xjumpa eskim pelangi tu