Khamis, 23 Julai 2009

tertinggalkan waktu ;

harihari bulanbulan tahuntahun. kalau dulu tiap hari fikir bilalah nak move on ni. tiap hari pun still in the process of trying. tapi harini baru sedar yang sbenarnya dah moved on. & i don't even remember since when.

semua tentang kamu dan kamu, semua yang dulunya tak mampu pun nak dibuang, dah hilang sendiri. finally.



selamat semuanya untuk kamu dan kamu.

& maaf kalau saya tak pegang janji. maaf kalau saya tak menoleh lagi macam dulu.

jangan tunggu. dan jangan buat saya tunggu lagi.

lupakan lah semua ni okey. macam mana kamu dan kamu selalu minta saya lupa dulu.

kita yang dulu hanyalah anganangan.

& thank you for everything. ikhlas atau tak, saya hargai.

goodbye.



6 ulasan:

chocolatte berkata...

bila turn aku ni syanad...

ajar aku please :(

d i e y L a . berkata...

hmm aku pun nak jugak.
mcm mana ek?

N.J. berkata...

ak tiap kali bace post ko, mesti sayu.. siyes...

xnak sesape rase camni.. caye atau x, terpulang...

l t t l g j h ; berkata...

ain - aku pun xtau camne. jz percaya akan ada 1 hari nnti ko akan bejaya lupe gak. yg penting, try :)

awek - keep on being happy kat usm sana! sure boleh lupe. hee :)

bel - ni the last one bro. next time no more dah :) yup2 xnak sesape sedey kan

Lynn Honeym berkata...

either we run from it or learn from it.

:)

l t t l g j h ; berkata...

yupyup. if we run then we'll never move on.