Selasa, 2 Jun 2009

drama anak wayang minggu ini ;

titiba je ada orang mesej aku cakap aku ada affair dengan bf kawan dia. siap cakap aku perosak hubungan orang.

harem jad. dah ah aku tak tahu pape & tak wat pape. aku dok umah diamdiam makan & tido je. fair tak? kenapa bila lelaki yang wat perangai cam haram perempuan yang kena?

tapi takpe. aku cool je. biarlah orang nak bagi aku rasa cam artis sket. gosipgosip ni biasa ah kan.

but still, cam agak konfius ah gak. kenapa pulak aku? memang common thing bila bf ko buat hal orang yang bersalah tu ex dia ke? itu bodoh namanya. aku tahu lah aku takde life kat sini tapi takpayah la nak hiburkan aku dengan bendabenda macam ni. kat umah aku ada tv boleh tengok la. adoi ai.

5 ulasan:

N.J. berkata...

gile nye gossip.. go for it nanad, dunia artis mmg banyak gosip.. kahkahkah..

kecik berkata...

mari tumbuk mereka!

d i e y L a . berkata...

hee.sabar je la.
aku ase org 2 saja nak test utk anak wayang kot.

Lynn Honeym berkata...

haha gila bodoh lawak dituduh menlahanat hub orang.


dorang takde idea bagus sikit ke nak bergurau?

haihh syanadsyanad.

sabo ye?
:)

mike-L berkata...

hahhaa..cerite bagus