Khamis, 28 Mei 2009

aishiteruze baby ;


kat matrade ni. harini hari last the other practical student (kak izan) so datang ah melawat. kak pika bagi baca online manga yang dia dah print. aishiteruze baby. waaa best gile. for the first time, macam addicted baca. cewah padahal tak sampai bape jam pun baca. baru abes vol 1. hehe. tadi jumpa aisheteruze baby kat youtube. tak tau la kalo manga punya version lagi best sebab tengok feedback kat bawah tu ramai cakap manga lagi best dari anime. cite die pasal this guy, seorang playboy. titiba dapat tanggungjawab jaga anak makcik dia yang berumur 5 tahun. wahhh asal aku rasa macam iEe je aku ni cakap pasal manga. wahaha. tapi memang best la. comel je.


kalau rasa nak bace, pegi la sini.

oh oh, barca menang. wowee. kan aku dah cakap. haha.

toodles~

4 ulasan:

Lynn Honeym berkata...

barca terBAEK ohh.


hee.
MU berlagak.

p/s: apapahal messi, kau hebat semalam. hik3

mike-L berkata...

Terbaekkk barca

Iezati Najlaa berkata...

sian mu

hikari berkata...

hebakla print..heh..nanad bace. welcome 2 da club