Jumaat, 15 Mei 2009

mocca - happy ;

aku rindu nak tulis blog macam dulu dulu. macam zaman skola dulu. skarang macam dah taktau ape nak tulis. kadangkadang bila baca balik macam takde makna je entri entri aku skarang. kenape eh? tambahtambah timetime skarang ni lagi la, memang takde ape boleh ditulis. life kat umah je. boring.

nak kumpul duit! nak pegi gombak lagi. nak lepak lame. tapi mane nak cari duit. argh!

to kawankawan kpm, agak agak melampau tak untuk tanye soklan ni: bila nak reunion?? hee. miss u guys olredi. sobs.

0504 a.m. off to bed.

toodles koq! haha :p

Elephant

7 ulasan:

NadyaChot berkata...

my lil' gajah..

nak hug...:D

Tanpa Nama berkata...

nak pg gomabak jeh
rumah chik ani x nak?
hahahha
kesok
sob,sob,sob

aladi2489 berkata...

haha...x melampau ar shanad.

to be honest, aku pon nak tny gak soklan tu. wahaha..

terbaek koqq!

d i e y L a . berkata...

reunion?
owh black baru plan semalam nak wat kat pd bln 12 kan.
hee tp tatau la jd ke tak.

aku dah mula rindu mcm2 kat kpm taw!

lttlgjh berkata...

mashmelo - meh pelok meh. hee

intan - gile tak urban ltak tanpa nama. hak2. aku nak pegi umah cik ani lagiiiiiiiiiiiiii!!! siyess. mls nk tls sbb nnti org len kesoq plak aku xnk p umah depa. rindu asam pedas cik ani! damn.

ain - jom2 kite plan nak

awek - tu la black pn de ckp kt aku. jom2. hee

mike-L berkata...

ko tulis je..dari xde buat ape kat umah..

dr kwn kpm:
seperti belum kahwin dah tanye bile nak dapat anak.haha..

nice la koqq

Lynn Honeym berkata...

:)