Sabtu, 25 April 2009

mocca - i think i'm in love ;

aku dedicate lagu kat atas untuk rambot, intan dan partner. terbayang wajah gedik korang bertiga dalam bilik nyanyinyanyi lagu tu. pastu lagu ape entah yang "on a nite like this.." tu. sumpah rindu korang. rindu nak share lagu paling baru. rindu nak nyanyi ramairmai. pasang lagu kuatkuat. rindu nak gelakkan intan sebab pasang laptop sambil pandang lagulagu kat playlist macam tengok video clip. sumpah rindu.

aku dah nak dekat 21. dan kadangkadang aku dah tak minat dengar lagu sematamata untuk berkenalan dengan penyanyinya. ada lagu yang aku dah dengar banyak tahun tapi tak kenal penyanyi atau band nya pun. zaman aku dan westlife dah lama berakhir lah. yang penting lirik sedap melodi sedap. bonus untuk lagu putus chenta. hahaha. kesimpulannya aku tak kesah dan aku rasa aku takyah nak menggelabah sangat pun.

okay yang ni takde kaitan dengan perenggan di atas, sebelum ni aku tak berapa faham kenapa orang suka sangat tengok video clip lagu korean. cam adik aku mard siap ulang benda sama hari. harihari tau. nganga depan laptop sambil tengok vc tuh. tapi aku rase aku cam dah faham gak la sikitsikit nape orang suka. walaupun takde lah addict kan.




tapi lamalama cam suka n layan lah jugak. sebab comel.

5 ulasan:

KenanganItuEndah berkata...

aku suke lagu neh!

haha.

plus Wonder Girls - So hot.

sejak 2 menjak ni terminat lagu korea plak.

huehue

d i e y L a . berkata...

hee lagu2 mocca best.

suka suka ;)

hikari berkata...

ceh nanad..malu malu lak..die pun tgk nganga kan..heheh

a mustard yellow paper box berkata...

thanks ah chik! aku dgr jiwang rock kapak do skang!wawawa~
anyway, ada satu hari tu aku nages sbb aku takdapat search new songs utk telinga aku sbb aku teringat if kat college tak yah nak cari lam folders aku yg mmg takkan ada as aku akan mintak dgn ko mas or makonah! vavi rindu shiaa! ;((

l t t l g j h ; berkata...

chok - lagu ape eh yang 'i want nobody nobody but u' ? yg tu pun adk aku dok psng gk. smpai aku pn tersuka gk. hehe

awek - tau xpe. comel2 je lgu die. hee

iEe - kite tak ngange pon. tp ske tgk sbb dorg comel2.


tooney - nnti aku bg bekalan lgu bebanyak kt ko eh. alah dtg je la umah. ngade je. sepuk kang. hehe