Sabtu, 7 Mac 2009

i am currently dating edward cullen ;

just got back from a short wikend vkay with my pham. cewahh. vkay lah sangat. act ayah ada seminar dengan upen so dia angkut la kami sekali memandangkan state gov sangat baik suruh bawa isteri bersama. yang follow mak, aku ngan si kenik je sebabnya yang lain suma busy.

agak boringlaa sebab ketiadaan gang. i spent the whole nite and half of the day sleeping. nak buat swiming pool cam rumah sendiri pun dah takda feel. tak macam time kecikkecik dulu. haih makin besar makin banyak benda yang dah tak seronok. unless kalau pergi dengan kawankawan kan. masatu suma dah lupa umur masingmasing dah. hee best2. :)



sunrise. view from our room.




baru balik lunch. dah macam pembantu rumah bukan warganegara je aku. dgn backpacknye. mak pun cakap camtu. sumpah aku rase ada orang fikir camtu pun. haa


me being sikenik's lifeguard. wasnt allowed to exceed kedalaman air 0.5m pun. bohsan doh. eh betolla macam pengasuh / pembantu rumah. huu sedih.


goodbye~



on the way balik singgah kat the newly opened mall kat area sana. mesra mall. sampai jugak akhernya kat sana. baru lah terasa GANNU. kalo tak penah pegi tak ganu tau. hehehehehe :P tapi singgah kejap je sebab si kenik buat perangai. susah bawak budak pegi tempat yang ada toysrus ni. bapak aku paling anti toysrus sejak dari zaman helmi lagi. haha. ha, finally bought the twilight book. tahu, ketinggalan zaman dah. selepas hampir satu dunia dah baca complete set of the twilight saga. aku baru terkedek nak baca. beli newmoon sekali. nak beli the other 2 books belum mampu. wahaha. kononkonon nak buat bacaan di kala kelapangan lepas dah free nanti. but i cudnt help myself from flipping from 1 page to another sejak petang tadi. aigoo.


woii esaimen belom siap lagi woi! jangan malasmalas. hahaha. okey lah, gotta run. nak makan kemudian men'struggle'kan diri. jangan lupa isyak tau ;)

chalo beteh~

ex-owh-ex-owh

6 ulasan:

NadyaChot berkata...

my lil' gajah..

u make laugh la ever since i read ur blog ni..haha.

jgn la dok highlight sgt imej kmu yg konon 'pembantu rumah' tu.

comei tau.terhibur lak rase..:DD

Lynn Honeym berkata...

hee,

bik angkat barang2 pegi dapo tau.


takdela,
hee bestla jugak pegi cuticuti.


ala nak jugak twilight tuh!
banyaknye rasa nak baca skg, dahla masa sentiasa aje tak cukup!


jom kita buat kutipan nak?
kutipan masa dari yg sanggup mengulur,

sikit2 lama2 jadi bukit.
:D

mc berkata...

br ad new moon

coKELat berkata...

bestnya bercuti.
haha.

tapenah lg pegi awana kijal 2.
nak jugak pegi sana.
haha

l t t l g j h ; berkata...

nad - kalo nad tgk pun nad msti rase cmtu. mane2 pegi kena kejar sikenit tu. kn da mcm bibik tuh.hehe

lynn - jomjom. sorg satu jam jadilah. leh buat topup tido. huhuhu.

izaty - tu la pasal. xsabar nak memiliki eclipse & breaking dawn. risau time nak beli nnti dah takde je. time ade ni duit plak xde. sedey2.

awek - hee jomjom tp nak pegi theme park mcm chah nabil suma gi kat melaka haritu. mesti best main air. leh ingt balik nostalgia tc. cewahh. haha. aaa nak main airrrr!

Mc T.I berkata...

bibik yg pndai bc twilight?
hahahahahaha!!!