Ahad, 16 Disember 2007

pixtcha!

ingat saya cakap pasal eksperimen haritu? yeah yeah yeahs! berjaya. haha. saya pegi pantai chendering dari rumah jalan kaki. orang kT mesti tau bukannye dekat kan. hampir sejam baru sampai. saya pegi dengan jijah. unforgetable memory. masuk simpan dalam kotak ingatan bersama-sama dengan memories berjalan dari rumah gombak ke giant dan sri gombak. kaki saya memang kuat hahaha. sebenarnya saya memang jenis yang tak kesah jalan kaki. saya mampu round satu bandar kT pun dengan jalan kaki. tak pecaya? try me. tapi saya tak mungkin pegi pantai chendering jalan kaki lagi lah kot. kerja gila kot.


so ini pics untuk 141207 dan 151207. tak letak semua sebab banyak kat dalam laptop. these are the edited ones je.




141207.




dataran syahbandar



151207. pantai chendering.

budak spastik.


seronok. penat jalan terbayar dengan bunyi ombak dan angin pantai. (:


selamat malam.

0504am.



p/s: HAPPY HAPPIEST BIRTHDAY KAMAK. LEBIH MATANG LAGI. SEMOGA KITA TAK SALU KENA MARAH NGAN PAPA LAGI DA (X





lilsunshine

1 ulasan:

Izzah berkata...

weee..kenangan paling manis dengan ko!! rindu betul. huhu